Jakub Forgács Správy

Pôvodný stromček na bystrickom námestí dlho nevydržal. Čo poviete na ten nový? FOTO

Vianočný stromček sa dočkal veľkej kritiky od Bystričanov. Mesto ho už stihlo vymeniť za nový. Pozrite si ho na fotkách!

Ilustračný obrázok k článku Pôvodný stromček na bystrickom námestí dlho nevydržal. Čo poviete na ten nový? FOTO
10
Galéria
Foto: Jakub Forgács / Zdroj: Dnes24.sk

S vianočným stromčekom v Banskej Bystrici je tento rok viacero problémov. Najskôr pre komplikácie nedoviezli smrek z Ľubietovej a keď v pondelok podvečer osadili stromček z Harmanca, zniesla sa naň spŕška kritiky od ľudí. Tí ho počastovali prirovnaniami ako „ošklbaný“, „vypĺznutý“, ale aj ako „hrôzu“.

Mesto sa tak rozhodlo „kritizovaný“ stromček vymeniť za nový. „Stromček, ktorý bol osadený v pondelok, si prešiel náročnou cestou, no po skrátení bude skrášľovať niektorú z mestských častí,“ napísal na sociálnej sieti primátor Ján Nosko.

Už v utorok večer stál na Námestí SNP cca 12 metrov vysoký smrek pichľavý priamo z mesta. Je síce o niečo menší, ale rozdiel oproti tomu pôvodnému je viditeľný.

Keď sme sa naň boli pozrieť v stredu ráno, vládol okolo stromčeka čulý ruch. Práve ho totiž začali zdobiť vianočnou výzdobou.

Zábery nového vianočného stromčeka si môžete pozrieť v priloženej fotogalérii. Páči sa vám viac ako ten pôvodný? Svoj názor môžete vyjadriť v hlasovaní pod článkom.

V OBRAZOCH: Bystričania sa dočkali nového vianočného stromčeka. Takto vyzerá
10
Galéria
Foto: Jakub Forgács / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM