Jakub Forgács Krimi

Polícia objasnila lúpež na bystrickej pumpe: Muž na ženu mieril zbraňou, FOTO

Richarda z Banskej Bystrice vyšetrovateľ obvinil zo zločinu lúpeže a sudca okresného súdu vzal obvineného do väzby. Čo sa odohralo na čerpacej stanici?

Ilustračný obrázok k článku Polícia objasnila lúpež na bystrickej pumpe: Muž na ženu mieril zbraňou, FOTO
4
Galéria

V pondelok krajskí policajti zverejnili informáciu o úspešnej akcii „Angelika“ a o zadržaných osobách, ktoré páchali lúpeže vo viacerých okresoch nášho kraja. „Druhým objasneným prípadom je lúpež v Banskej Bystrici, ku ktorej došlo 3. februára v skorých ranných hodinách,“ uviedli policajti na sociálnej sieti.

Ozbrojená lúpež

„Neznámy muž vošiel do priestorov čerpacej stanice na Starohorskej ulici v Banskej Bystrici. Mal na sebe čiernu mikinu s kapucňou, ktorú mal prehodenú cez hlavu a na tvári rúško. Prišiel k pokladni a obsluhe povedal: „Toto je prepad a dajte mi peniaze z tržby“, pričom na zamestnankyňu mieril krátkou guľovou zbraňou,“ pokračovali muži zákona.

„Hodil jej čierne vrecko, do ktorého mu z obavy o život a zdravie, dala viac ako 170 eur,“ spomenuli so slovami, že poškodenej nespôsobil žiadne zranenie, ktoré by si vyžadovalo lekárske ošetrenie.

Skončil vo väzbe

„Banskobystrický vyšetrovateľ 37-ročného Richarda z Banskej Bystrice obvinil zo zločinu lúpeže a sudca okresného súdu vzal obvineného do väzby,“ dodali muži zákona so slovami, že tento obvinený bol spolupáchateľom aj v prípade lúpeže v okrese Lučenec, kde prepadli cyklistu.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Ďalšie aktuálne správy

V OBRAZOCH: Policajti objasnili lúpež v Bystrici
4
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM