Jakub Forgács Krimi

Policajti skontrolovali takmer 500 ľudí a vyše 200 áut: Rozsiahla pátracia akcia vo všetkých okresoch kraja!

Muži zákona v Banskobystrickom kraji nezaháľali! Do veľkej pátracej akcie sa zapojilo 114 policajtov z kriminálky, poriadkovej, železničnej, aj dopravnej polície.

Ilustračný obrázok k článku Policajti skontrolovali takmer 500 ľudí a vyše 200 áut: Rozsiahla pátracia akcia vo všetkých okresoch kraja!
Foto: Peter Handzuš / Zdroj: Dnes24.sk

„Vo štvrtok v čase od 6:00 do 14:00 hodiny, bola vo všetkých okresoch Banskobystrického kraja vykonaná pátracia akcia,“ informovala Mária Faltániová, hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Banskej Bystrici. Podľa jej slov sa do nej zapojili okrem policajtov kriminálnej polície aj policajti poriadkovej polície, železničnej polície a dopravnej polície, spolu 114 policajtov.

Ako pokračovala, počas 8 hodín policajti skontrolovali 486 ľudí a 216 motorových vozidiel. „Zo skontrolovaných osôb bolo 39 osôb, ktoré sa nachádzali v pátraní ako hľadané osoby, nezvestné osoby, osoby na ktoré bol vydaný príkaz na zatknutie, nenastúpili do výkonu trestu odňatia slobody, alebo sme pátrali po ich pobyte,“ uviedla Faltániová, podľa ktorej bolo počas akcie zistených aj 97 dopravných priestupkov, ktoré boli vyriešené v blokovom konaní.

„Takáto akcia bola v tomto roku už tretia, prebieha každý mesiac. Spolu policajti skontrolovali 1 582 osôb a 592 motorových vozidiel,“ spomenula hovorkyňa. Ako doplnila, zo skontrolovaných sa 116 ľudí nachádzalo v pátraní. „Pátracie akcie sú každý mesiac úspešné, preto bude polícia vo vykonávaní takýchto akcii pod názvom „100“ aj naďalej pokračovať.“ dodala na záver Faltániová.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM