Jakub Forgács Krimi

Policajti si posvietili na NÁKLADIAKY: Niektoré boli technicky nespôsobilé, FOTO

Okrem policajtov sa na akcii zúčastnili aj zástupcovia ministerstva dopravy SR, Slovenskej lesnícko – drevárskej inšpekcie, Finančného riaditeľstva SR a tiež hliadka maďarskej dopravnej polície.

Ilustračný obrázok k článku Policajti si posvietili na NÁKLADIAKY: Niektoré boli technicky nespôsobilé, FOTO
7
Galéria

Vo štvrtok (27.6.) prebehla na hraničnom priechode Kráľ dopravno – bezpečnostná akcia realizovaná príslušníkmi Oddelenia cestnej dopravy a špeciálnych kontrol Krajského riaditeľstva PZ v Banskej Bystrici. Banskobystrickí krajskí policajti o tom informovali na sociálnej sieti.

Okrem policajtov sa na akcii zúčastnili aj zástupcovia ministerstva dopravy SR, Slovenskej lesnícko – drevárskej inšpekcie, Finančného riaditeľstva SR (kolegovia zo stanice colného úradu Lučenec) a tiež hliadka maďarskej dopravnej polície.

Kontrola bola podľa slov mužov zákona zameraná na nákladné vozidlá a to najmä na úseku organizácie pracovného času v doprave (povinné prestávky) ďalej na kontrolu upevnenia nákladu a kontrolu hmotnosti nákladu.

„Policajti odhalili deväť porušení uvedených predpisov, pričom v štyroch prípadoch išlo o preťažené vozidlá, štyri boli technicky nespôsobilé a v jednom prípade nebol dodržaný čas povinného odpočinku,“ dodali so slovami, že cieľom takýchto akcií je pozitívne ovplyvniť bezpečnosť a plynulosť cestnej premávky.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Ďalšie aktuálne správy

V OBRAZOCH: Koordinovaná cestná technická kontrola
7
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM