Jakub Forgács Krimi Šport

Policajta Martina veru nahnevať nechcete: S ťažkými váhami žne úspechy, FOTO

Naposledy muž v uniforme exceloval na Majstrovstvách Poľska, kde skončil na 1. mieste v kategórii a zároveň na 2. mieste v absolútnom poradí.

Ilustračný obrázok k článku Policajta Martina veru nahnevať nechcete: S ťažkými váhami žne úspechy, FOTO
6
Galéria

Policajt z Banskej Bystrice sa už niekoľko rokov úspešne venuje silovému trojboju. Aktuálne súťaží v hmotnostnej kategórii 110 – 125 kg a vo vekovej 24 – 40 rokov. O úspešnom kolegovi informovali banskobystrickí krajskí policajti na sociálnej sieti.

Naposledy sa zúčastnil na Majstrovstvách Poľska. „Po prvýkrát sa rozhodol súťažiť v kategórii Open soft EQ "Monster“ benchpress do 125 kg," spomenuli muži zákona so slovami, že v rámci „rozcvičky“ na Monster si vyskúšal RAW v kategórii MPF (Vojaci, Policajti, Hasiči), kde reprezentoval Políciu Slovenskej republiky

„Tu zapísal 180 kg a získal tak pekné 3. miesto. Ďalej pokračoval v rozcvičke a príprave na Soft EQ. Prvý pokus na vysnívanú 300-vku mu nevyšiel, no v druhom pokuse už vyletela raketovo hore, čím si splnil sen "300“ a umiestnil sa tak na 1. mieste v kategórii a zároveň na 2. mieste v absolútnom poradí," pokračovali.

„Nadporučíkovi Martinovi, služobne zaradenému na PPZ, srdečne gratulujeme a želáme mu pevné zdravie a mnoho úspechov nielen v športovom, ale samozrejme aj v osobnom živote,“ dodali policajti.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Ďalšie aktuálne správy

Video: Jakub Forgács / Zdroj: Dnes24.sk
V OBRAZOCH: Policajt Martin úspešne reprezentuje doma aj v zahraničí
6
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM