Jakub Forgács Rôzne Správy

Pohľad, aký si netreba nechať ujsť. Z Vlkanovej vyrazí spoločná jazda veteránov

Motoristi, chystá sa akcia, na ktorej by ste nemali chýbať. Iba pár kilometrov od mesta sa stretnú nadšenci retro strojov.

Ilustračný obrázok k článku Pohľad, aký si netreba nechať ujsť. Z Vlkanovej vyrazí spoločná jazda veteránov
32
Galéria

Vo Vlkanovej si na svoje prídu všetci milovníci retra. V sobota 6. mája sa chystá už 7. ročník Stretnutia veteránov a ostatných motoriek. Návštevníkov, ktorých bude podujatím sprevádzať moderátor Igor Dushek, poteší vstup zdarma a ešte viac bohatý program.

Od 10:00 prebehne prezentácia a do obeda aj program pre „najmenších motorkárov“. O 13:00 sa posvätia motorky a autoveterány pred novou sezónou. O 13:00 vyrazí spoločná jazda (Vlkanová – Hronsek – Veľká Lúka – Sliač – Badín – Rakytovce – Vlkanová).

Nebude chýbať ani hurobný program, v ktorom sa o 15:00 predstaví René Lacko & Downtown Band. Medzi 14:00 a 18:00 sa môžete tešiť na rôzne súťaže, animácie pre motorkárov a tombolu, v ktorej je prvou cenou skúter v hodnote 1 000 eur. O 19:00 je prichystané vystúpenie country skupiny Prameň.

Pozrite si v priloženej fotogalérii, čo všetko sa dalo obdivovať na prvomájovom Stretnutí generácií na bystrických Štiavničkách!

V OBRAZOCH: Bystrické parkovisko zaplnili parádne retro stroje
32
Galéria
Foto: Jakub Forgács / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM