Jakub Forgács Správy

Podmienky pre bežkárov sú takmer IDEÁLNE: Ktoré trate pri Bystrici budú upravené? FOTO

Chystáte sa víkendovať na lyžiach? Prinášame vám piatkový servis pre bežkárov.

Ilustračný obrázok k článku Podmienky pre bežkárov sú takmer IDEÁLNE: Ktoré trate pri Bystrici budú upravené? FOTO
7
Galéria

Stabilné a mrazivé počasie v posledných dňoch doprialo všetkým bežkárom takmer ideálne podmienky na bežkovanie, ktoré budú pokračovať aj počas víkendu. Záhradnícke a rekreačné služby Mesta Banská Bystrica (ZAaRES) o tom informovali na sociálnej sieti.

„Trate sa upravovali aj počas týždňa – v pondelok z Donovalov na Šachtičky na hladko a v stredu v Kremnických vrchoch trate Králiky – Skalka, Králiky – Hostinec, Králiky – Chata nad Tajovom – Kordíky (vlek) a štadión Králiky s prepojením na Tajovskú zvážnicu,“ uvádza ZAaRES.

Kremnické vrchy: V noci na sobotu je plánovaná úprava komplet všetkých tratí – na Skalku, na Hostinec, Kordícka zvážnica, Tajovská zvážnica, Malachovská zvážnica a štadión Králiky.

Starohorské vrchy: Ratrak z Donovalov v piatok dopoludnia upravil trate až po Šachtičky. Keďže upravuje na hladko, skúter pôjde v sobotu ráno na trate a natiahne na okruhu okolo Jelenskej skaly aj stopu na klasiku.

Malý Šturec: Zvážnica je na mnohých miestach zafúkaná a pre skúter nepriechodná, preto tento úsek už počas zimy upravovať nebudú

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Ďalšie aktuálne správy

V OBRAZOCH: Úprava bežkárskych tratí pri Bystrici
7
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM