Jakub Forgács Krimi

Pod Urpínom úradoval dlhoprstý a odniesol si zaujímavý lup: Bystrický obchod čelil vlámaniu!

V hľadáčiku dlhoprstých je naozaj kadečo. Dôkazom je aj zlodej, ktorý sa vlámal do banskobystrickej predajne s pracovným náradím. Odniesol si z nej zaujímavý lup - doslova ako pre kutila.

Ilustračný obrázok k článku Pod Urpínom úradoval dlhoprstý a odniesol si zaujímavý lup: Bystrický obchod čelil vlámaniu!
Foto: Alexandra Kolínská / Zdroj: Dnes24.sk

Polícia v Banskej Bystrici začala trestné stíhanie vo veci prečinu krádeže. „Od 20:00 2. augusta do 6:45 3. augusta sa páchateľ vlámal do predajne na Sládkovičovej ulici v Banskej Bystrici,“ povedala pre Bystrica 24 krajská policajná hovorkyňa Mária Faltániová.

„Poškodil vstupné dvere a z predajne ukradol rôzne kusy pracovného náradia: dve gola sady, jednu excentrickú brúsku, priamu brúsku, uhľovú brúsku, ďalšiu uhľovú brúsku, príklepový uťahovák, unášací tanier, multifunkčný nástroj, ďalší multifunkčný nástroj, sadu okrúžkov do klimatizácie, 21 kusov upínacích pásov a ďalšie veci,“ pokračovala hovorkyňa.

Spoločnosti podľa slov Faltániovej spôsobil krádežou a poškodením škodu odhadnutú na viac ako 900 eur. Za tento prečin mu hrozí trest odňatia slobody až na dva roky.

Čítajte tiež:

V bystrických domoch vyčíňali vlamači: Vyhádzané skrine aj krádež peňazí a šperkov!

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM