Jakub Forgács Krimi

Po kúsku vodiča mal bystrický trolejbusár čo robiť, začal prudko brzdiť... Bez následkov sa to neobišlo!

Podľa mužov zákona vodič auta nedal prednosť v Banskej Bystrici trolejbusu. Neznámy šofér vozidla podľa slov polície ohrozil trolejbusára, ktorý musel konať a začať prudko brzdiť. Bez následkov sa to neobišlo...

Ilustračný obrázok k článku Po kúsku vodiča mal bystrický trolejbusár čo robiť, začal prudko brzdiť... Bez následkov sa to neobišlo!
Zdroj: Policajný zbor SR

Polícia v Banskej Bystrici objasňuje dopravnú nehodu, ktorá sa stala vo štvrtok o 7:30 na ulici Nám. L. Svobodu v Banskej Bystrici. „K dopravnej nehode došlo tak, že neznámy vodič neznámeho motorového vozidla, pri vychádzaní z parkovacieho miesta ohrozil vodiča trolejbusu, ktorému nedal prednosť v jazde,“ povedala banskobystrická krajská policajná hovorkyňa Mária Faltániová.

„Tento musel náhle a prudko zabrzdiť, aby nedošlo ku zrážke vozidiel, následkom čoho cestujúca (61), stojaca v uvedenom trolejbuse spadla na zem a poranila si pri tom hlavu. Vodič neznámeho vozidla po uvedenej udalosti pokračoval v jazde smerom na Jedľovú ulicu,“ pokračovala hovorkyňa.

„Prosíme svedkov tejto dopravnej nehody, ktorí prechádzali uvedeným úsekom, aby nám poskytli akékoľvek informácie, ktoré by nám pomohli nehodu objasniť,“ povedala Faltániová so slovami, že ozvať sa môžu telefonicky na t. č. 158, prípadne osobne na ktoromkoľvek útvare Policajného zboru.

Čítajte tiež:

Nebezpečné manévre na ceste: Vodič doplatil na riskantné predbiehanie kamiónu v zákrute! FOTO

FOTO Vodič nedal prednosť trolejbusu, doplatila na to žena
2
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM