Jakub Forgács Krimi

Nebezpečné manévre na ceste: Vodič doplatil na riskantné predbiehanie kamiónu v zákrute! FOTO

Na ceste neďaleko Banskej Bystrice sa diali hrozivé manévre. Vodič sa snažil vyhnúť tmavému SUV, ktoré v zákrute predbiehalo kamión. Bez následkov sa to nezaobišlo.

Ilustračný obrázok k článku Nebezpečné manévre na ceste: Vodič doplatil na riskantné predbiehanie kamiónu v zákrute! FOTO
Zdroj: Policajný zbor SR

Polícia v Banskej Bystrici objasňuje dopravnú nehodu, ktorá sa stala v pondelok okolo 9:58 na ceste 1/59 v smere na Donovaly. „Neznámy vodič s čiernym vozidlo Volvo typu XC60/90 (tmavé SUV) nezodpovedne a riskantne predbiehal cez pravotočivú zákrutu kamión, pričom sa nestihol zaradiť do svojho jazdného pruhu za ďalší kamión,“ inforomovala banskobystrická krajská policajná hovorkyňa Mária Faltániová.

„Následkom toho došlo k nárazu ľavej časti vozidla  Volvo do ľavej strednej časti a následne zadnej časti oproti idúceho vozidla Škoda Octavia, ktoré viedol duchaprítomný vodič, ktorý sa v snahe vyhnúť zrážke stihol čiastočne vyhnúť vozidlu Volvo na krajnicu. Nakoľko vodič čierneho Volva nezastavil vozidlo, ale s vozidlom pokračoval v jazde,“ pokračovala hovorkyňa.

„Prosíme svedkov tejto dopravnej nehody, ako aj dvoch kamionistov, ktorí prechádzali úsekom pod  Donovalmi v tomto čase, a ktorí boli svedkami dopravnej udalosti čierneho SUV značky Volvo a Škody Octavie, aby nám poskytli akékoľvek informácie, ktoré by pomohli nehodu objasniť,“ dodala Faltániová so slovami, že sa môžu ozvať telefonicky na t. č. 158, prípadne osobne na ktoromkoľvek útvare PZ.

Čítajte tiež:

Okamihy hrôzy medzi Bystricou a Donovalmi: Vodič škodovky narazil v protismere do železničného mostu

Dôsledky nebezpečných manévrov na ceste v OBRAZOCH
3
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM