Jakub Forgács Rôzne Správy

Piknik priamo v centre Bystrice? Lákadlami zmyslové hry aj klauniáda

Aj vy si radi počas letných dní posedíte v tráve a len tak relaxujete? Podobný oddych s piknikom a ďalšími aktivitami si budete môcť užiť už onedlho aj priamo v centre mesta.

Ilustračný obrázok k článku Piknik priamo v centre Bystrice? Lákadlami zmyslové hry aj klauniáda
Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk

V čarovnej záhrade Skuteckých na Hornej ulici sa v stredu chystá nevšedné podujatia. Tvorivé popoludnie v záhrade vily Skuteckých prinesie množstvo aktivít nielen pre najmenších.

Deti čaká kreslenie, Dominikov zábavný kufrík, rôznorodé zmyslové hry a čítanie z Osmijankových rozprávok od Kristy Bendovej. Vstup na podujatie je voľný.

Program

  • od 14:00 – Piknik v záhrade Skuteckých
  • 14:30 – 16:30 – Zmyslové hry
  • 15:00 – Čítanie pre deti, 3 rozprávky, cca 45 min. – čítať bude Janka Mojšová
  • 17:00 – Interaktívna klauniáda pre deti so šaškom Fjodorom, ktorého show je zakaždým jedinečná, plná žonglovania, balansu kadečoho (stoličky na brade) a smiechu

Tvorivé popoludnie je súčasťou programu festivalu Festival / Prvý Človek Bol Umelec 4 vo Vile D. Skuteckého, ktorý od augusta do decembra 2019 ponúka filmové premietania, divadlo, koncert, piknik v unikátnej mestskej záhrade maliara Dominika Skuteckého, autorské čítania, tematickú prednášku a rozmanité tvorivé aktivity pre deti.

Ďalší program festivalu bude prebiehať od októbra do decembra v budovách Bethlenovho domu a Pretória. V prípade nepriaznivého počasia sa program presunie do Vily Dominika Skuteckého (s obmedzenou kapacitou).

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM