Jakub Forgács Správy

Pellegrini vymení šéfovanie parlamentu za zabíjanie kapra: Ako bude známy bystrický rodák tráviť Vianoce?

Na vianočný oddych sa už teší aj nový predseda Národnej rady SR Peter Pellegrini. Pozrite, čo všetko by chcel postíhať počas nadchádzajúcich sviatkov.

Ilustračný obrázok k článku Pellegrini vymení šéfovanie parlamentu za zabíjanie kapra: Ako bude známy bystrický rodák tráviť Vianoce?
Zdroj: TASR

Predseda parlamentu Peter Pellegrini vymení počas Vianoc oblek za domáce oblečenie a náčinie na zabíjanie kapra. Zabíja ho totiž sám. „Kapra zabíjam osobne,“ povedal v úsmevom predseda Národnej rady SR.

Pellegrini si chce počas vianočných sviatkov poriadne oddýchnuť. Tento rok bol totiž pre neho poriadne rušný. Z postu štátneho tajomníka ministerstva financií prešiel do funkcie ministra školstva a po pár mesiacoch sa postavil do čela parlamentu

„Tým, že sa mi dialo tento rok toľko veľa vecí, nemal som čas ani na týždeň v lete nikam odísť. Budem teda doma asi len vylihovať a užívať si voľno,“ uviedol.

Pellegrini rád lyžuje, preto si želá, aby napadol sneh a mohol by si zašportovať na svahu. Počas sviatkov by predseda parlamentu tiež rád postretával svojich kamarátov.

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM