Tlačové správy

Otestujte silu online propagácie: Reklamný článok na Bystrica 24 teraz zadarmo!

Atraktívna ponuka pre miestne spoločnosti a podnikateľov. Otestujte si reklamu na spravodajskom denníku Bystrica 24 teraz úplne zadarmo!

Ilustračný obrázok k článku Otestujte silu online propagácie: Reklamný článok na Bystrica 24 teraz zadarmo!
Zdroj: Dnes24.sk

Čitateľov internetového spravodajstva Bystrica 24 neustále pribúda, začo im patrí veľká vďaka. A práve vďaka nim môžeme miestnym spoločnostiam poskytnúť atraktívny reklamný priestor.

Bystrica 24 je súčasťou veľkej siete mestských spravodajstiev Global 24 a častými inzerentmi sú tak veľké spoločnosti, ktoré si objednávajú reklamné balíky na celú sieť. Lokálne firmy však možnosti tejto inovatívnej online reklamy cielenej na mestá či regióny stále len objavujú.

Reklamný článok zadarmo

A práve preto chceme všetkým miestnym spoločnostiam a každému podnikateľovi v meste a okolí ponúknuť jeden reklamný článok zadarmo. Stačí, ak vyplníte tento formulár. Do troch dní vás budeme kontaktovať a môžeme spoločne zapracovať na komerčnom článku, ktorý pre čitateľov nebude predstavovať nudnú reklamu, ale naopak naozaj zaujímavé čítanie.

Prečo táto ponuka?

Mnoho obchodníkov s reklamou chce od podnikateľov rýchlo zinkasovať peniaze a to často aj s vedomím, že ich reklamný priestor zďaleka nemá takú hodnotu. Veď majú dobrý tréning a niekoľko zaručených obchodníckych trikov v rukáve…

My sme však presvedčení o efektivite reklamných produktov na 24-ke natoľko, že namiesto takéhoto presviedčania potenciálnych inzerentov im jednoducho ponúkneme jeden reklamný produkt zadarmo. A podľa výsledkov reklamy sa môžete rozhodnúť, či ju využijete aj v budúcnosti. Reklama na internete je na rozdiel od iných reklám dokonalo merateľná. Zistíte presne, koľko ľudí zaujal práve váš článok.

Máte záujem o bezplatný reklamný článok na Bystrica 24? Vyplňte tento formulár a do troch dní vás budeme kontaktovať.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM