Krimi

Opitý vodič unikal polícii. V Bystrici s autom prepadol cez betónový múr, FOTO

Naháňačka ako z akčného filmu. Opitý vodič unikal policajnej hliadke, skončilo sa to hrozivo vyzerajúcou nehodou.

Ilustračný obrázok k článku Opitý vodič unikal polícii. V Bystrici s autom prepadol cez betónový múr, FOTO
4
Galéria

Policajná hliadka z Obvodného oddelenia Policajného zboru Sliač počas nočnej služby v obci Sliač, ráno okolo 4:00 zastavovala osobné motorové vozidlo značky Jeep. Jeho vodič spomalil, ale nezastavil, policajta obišiel a pokračoval v jazde smerom na Banskú Bystricu. Policajti začali vozidlo prenasledovať s použitím svetelného a zvukového výstražného znamenia. Informovali o tom muži zákona na svojej novej facebookovej stránke Polícia SR – Banskobystrický kraj.

„Vodič unikajúceho auta neuposlúchol výzvu a ďalej pokračoval nebezpečnou jazdou zo strany na stranu, pričom viackrát prešiel do protismeru. Divoká jazda vodiča skončila na Školskej ulici v Banskej Bystrici, kde vozidlo prepadlo cez betónový múr, a zostalo zakliesnené v takmer zvislej polohe,“ píše polícia na stránke.

„Pri dopravnej nehode sa 29-ročný muž z Badína ľahko zranil. Po dopravnej nehode sa podrobil dychovej skúške na alkohol s pozitívnym výsledkom 1,38 mg/l alkoholu, čo je v prepočte 2,88 promile,“ uviedli ďalej muži zákona s tým, že mu bol zadržaný vodičský preukaz, polícia v Banskej Bystrici začala trestné stíhanie pre prečin ohrozenie pod vplyvom návykovej látky a v krátkom čase bude vodičovi vznesené obvinenie.

Pozrite si v priloženej fotogalérii zábery z miesta nehody!

V OBRAZOCH: Naháňačku ako z akčného filmu v Bystrici ukončila nehoda
4
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM