Jakub Forgács Správy

Ondrej Lunter odvolil spolu so synom: Prezradil, čo očakáva od novej vlády, FOTO

Možnosť odovzdať svoj hlas vo voľbách do Národnej rady Slovenskej republiky využil aj župan Banskobystrického samosprávneho kraja Ondrej Lunter.

Ilustračný obrázok k článku Ondrej Lunter odvolil spolu so synom: Prezradil, čo očakáva od novej vlády, FOTO
9
Galéria
Foto: Jakub Forgács / Zdroj: Dnes24.sk

V priestoroch Fakulty zdravotníctva na Sládkovičovej 21 v Banskej Bystrici, v jednej zo 78 volebných miestností v meste pod Urpínom, odovzdal svoj hlas vo voľbách do Národnej strany Slovenskej republiky krátko po 11.00 hod. aj župan Banskobystrického samosprávneho kraja Ondrej Lunter, ktorý prišiel peši spolu so synom.

Čo očakáva od vlády?

„Som veľmi šťastný, pretože dnes rozhodujú obyvatelia našej krajiny o budúcnosti našej krajiny. Je to jedinečný moment,“ povedal Lunter krátko po vhodení obálky do urny.

Čo predseda BBSK očakáva od novej vlády? „V prvom rade očakávam, že nová vláda upokojí situáciu na Slovensku. To si myslím, že všetci potrebujeme. V druhom rade dúfam, že priorita novej vlády bude práca, pretože tej je ako na kostole. Máme veľmi veľa tém, kde sa Slovensko musí pohnúť dopredu pre blaho obyvateľov. Zároveň dúfam, že nová vláda bude brať všetkých zúčastnených ako svojich partnerov,“ poznamenal so slovami, že tým nemyslel iba obyvateľov, ale aj samosprávy.

Predseda BBSK spomenul aj tri priority, ktoré by chcel podniknúť s novou vládou. Viac sa dočítate na nasledujúcej strane.

Ďalšie aktuálne správy

V OBRAZOCH: V Bystrici odvolil už aj predseda BBSK Ondrej Lunter
9
Galéria
Foto: Jakub Forgács / Zdroj: Dnes24.sk
Video: Jakub Forgács / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM