Jakub Forgács Hokej

Zvolenčania sa chcú ROZLÚČIŤ s fanúšikmi: Lákajú na AUTOGRAMIÁDU aj TOMBOLU

Naplánovaný je aj priateľský zápas medzi A-tímom a malými rytiermi. Na čo vštko sa môžu tešiť fanúšikovia?

Ilustračný obrázok k článku Zvolenčania sa chcú ROZLÚČIŤ s fanúšikmi: Lákajú na AUTOGRAMIÁDU aj TOMBOLU
Zdroj: TASR/Ján Krošlák

Fanúšikovia zvolenského hokeja sa môžu tešiť na Rozlúčku so sezónou HKM Zvolen. Pripravený bude bohatý program, ktorý začne v stredu o 16.45 hod. Klubový web o tom informoval na svojej stránke.

„Ako prvý je naplánovaný priateľský zápas medzi naším A-tímom a malými rytiermi. Následne sa už fanúšikovia vyzbrojení HKM predmetmi na podpis budú môcť presunúť na autogramiádu priamo na ľade,“ píše klub s tým, že počas celého programu bude otvorený aj fanshop, kde nájdete množstvo kartičiek, plagátov, šálov, dresov atď.

„Chýbať na rozlúčke nebude ani maskot Zvolimír, ktorý bude opäť medzi fanúšikmi vytvárať dobrú náladu, a moderovanie bude mať na starosti známy hlas Martina Matušku,“ spomína sa na webe so slovami, že aj tento rok sa fanúšikovia môžu tešiť na HKM tombolu, v ktorej je pripravené veľké množstvo cien v podobe fan predmetov, zľavové poukazy v rôznych výškach, darčekové tašky a veľa ďalšieho.

„Srdečne vás pozývame, aby sme sa spolu s vami rozlúčili so sezónou a užili si pekné hokejové poobedie. SPOLU SME HKM!“ pozýva klub.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Ďalšie aktuálne správy

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM