Hokej

Zvolenčania opäť TRIUMFOVALI: Úspech proti Zámkom sa rodil ako cez kopirák

Hokejisti Zvolena zvíťazili aj v druhom štvrťfinálovom zápase play off Tipos extraligy nad Novými Zámkami 4:3 po predĺžení a v sérii vedú 2:0.

Ilustračný obrázok k článku Zvolenčania opäť TRIUMFOVALI: Úspech proti Zámkom sa rodil ako cez kopirák
Zdroj: TASR/Ján Krošlák

Vedenia v zápase sa ujali hostia, keď sa presadil v 16. minúte Jackson. Zvolen dokázal vyrovnať už po 52 sekundách prostrednej časti zásluhou Hecla. Už o necelé dve minúty Novozámčania opäť odskočili po presnom zásahu Leeho. V 46. minúte využil zaváhanie hosťujúcej obrany Jedlička, ktorý 18. gólom v sezóne vyrovnal na 2:2. V 58. minúte „býci“ využili presilovú hru a po góle Juraja Mikúša sa zdalo, že je rozhodnuté. Zvolen však v závere odvolal brankára a Šiška poslal aj druhý zápas do predĺženia. Rovnako ako v prvom stretnutí ho zvládli lepšie Zvolenčania a druhý bod zabezpečil domácim v 64. minúte Hunterbrinker.

HKM Zvolen – HC MIKRON Nové Zámky 4:3 po predĺžení (0:1, 1:1, 2:1 – 1:0)

  • Góly: 21. Hecl (Zuzin, Hanna), 46. Jedlička, 60. Šiška (Bondra, Zuzin), 64. Hunterbrinker – 16. Jackson (Johnson), 23. Lee (Loggins), 58. J. Mikúš (T. Mikúš)
  • Rozhodovali: J. Konc ml., Orolin – Stanzel, Šoltés
  • Vylúčení: 4:4 na 2 min
  • Presilovky: 2:2
  • Oslabenia: 0:0
  • Stav série: 2:0
  • Zvolen: Paterson – Rauhauser, Messner, Hanna, Mudrák, Hain, Kubka, S. Barcík – R. Bondra, V. Fekiač, Jedlička – Hecl, Huntebrinker, Sideroff – Zuzin, Viedenský, Stupka – Csányi, Šiška, Marcinek – A. Barcík
  • Nové Zámky: Kantor – Lee, Chovan, Roman, Hatala, Mamčics, Ligas, Laurenčík – Loggins, Johnson, Klempa – Farley, Jackson, T. Mikúš – Lapšanský, Ondrušek, Múčka – Faith, J. Mikúš, Bezúch

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Ďalšie aktuálne správy

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM