Hokej

Zvolenčania bodovali v Michalovciach naplno: Rahm si pripísal 2. čisté konto v sezóne

Hokejisti HKM Zvolen zvíťazili v 26. kole na ľade HK Dukla Ingema Michalovce 2:0.

Ilustračný obrázok k článku Zvolenčania bodovali v Michalovciach naplno: Rahm si pripísal 2. čisté konto v sezóne
Zdroj: TASR/Martin Baumann

Hráči Michaloviec nastúpili do zápasu s cieľom ukončiť 4-zápasovú sériu prehier a do vedenia mohli ísť už v 2. minúte. Kukuča však nezužitkoval prihrávku Galamboša a domáci neprekonali brankára Rahma ani v presilovke v 11. minúte. Skóre zápasu otvorili hostia v 15. minúte po tom, čo Stupka tečoval Hraškovu strelu – 1:0. V závere prvej časti mohol náskok hostí zvýšiť Leskinen, ale zblízka neprekonal Williamsa.

V 26. minúte mali hostia presilovku, no blízko k vyrovnaniu boli Michalovce. Cameranesi však neprekonal Williamsa po samostatnom úniku a na opačnej strane neuspel ani Stupka. Brankár Rahm podržal Zvolen aj v 33. minúte pri šanci Buca a následne jeho spoluhráči zvýšili náskok. Török ešte z úniku neprekonal Williamsa, no z dorážky sa to podarilo Mikúšovi – 0:2.

V tretej tretine mohli Mikúš aj Leskinen pridať tretí gól Zvolena, ale sľubné príležitosti nepremenili. Obrana hostí bola priveľká prekážka pre Michalovčanov, ktorí sa v závere dostali aj k hre bez brankára. Ani v nej však nenašli recept na Rahma a druhýkrát v sezóne odohrali zápas bez streleného gólu.

Podrobné štatistiky a hlasy po zápase nájdete na ďalšej strane.

Ďalšie aktuálne správy

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM