Jakub Forgács Rôzne Správy

Zóna bez peňazí opäť vo Zvolene. V tento deň môžete získať kadečo bez platenia

Nechajte nepotrebné a zoberte si, čo len chcete. Platiť nemusíte. Už čoskoro sa vo Zvolene dočkáme akcie s milou myšlienkou!

Ilustračný obrázok k článku Zóna bez peňazí opäť vo Zvolene. V tento deň môžete získať kadečo bez platenia
Zdroj: TASR

Je vám ľúto zbaviť sa vecí, ktoré sú stále v dobrom stave, ale už ich sami nepotrebujete? Môžete s nimi potešiť niekoho druhého a zároveň si sami spraviť radosť s vecami niekoho iného. A to všetko bez platenia. Zóna bez peňazí je späť!

Do Zvolena zavíta už v nedeľu 23. septembra od 14:00 do 18:00. Do priestorov občianskeho centra OKO na sídlisku Západ bude príležitosť priniesť veci, ktoré sú ešte funkčné, ale už ich nepoužívate alebo neviete využiť. Rovnako si budete môcť zasa nájsť a odniesť veci, ktoré potrebujete alebo by sa zišli u vás.

„Dané veci podarujete alebo vymeníte za nejaké, ktoré sa hodia vám či vašim blízkym. Alebo len jednoducho prídete, podporíte akciu úsmevom, účasťou, dobrým slovom a vychutnáte si atmosféru a strávite s nami príjemný deň,“ uvádzajú organizátori.

Doniesť a odniesť si môžete čokoľvek. Veci, ktoré prinesiete, by ale nemali byť znečistené, roztrhané či pokazené. „Všetko, čo nenájde svojho nového majiteľa, bude darované do komunitného centra na Balkáne,“ dodávajú organizátori.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM