Správy

Železničná poliklinika vo Zvolene je na predaj: Aká je vyvolávacia CENA?

Podľa ŽSR tento zvolenský areál je klasifikovaný ako prebytočný majetok Železníc Slovenskej republiky a nesúvisí s ich hlavnou činnosťou.

Ilustračný obrázok k článku Železničná poliklinika vo Zvolene je na predaj: Aká je vyvolávacia CENA?
Zdroj: pexels.com

Železničná poliklinika neďaleko Zvolenského zámku vo Zvolene je na predaj. Majetok predávajú Železnice Slovenskej republiky (ŽSR) formou elektronickej aukcie za vyvolávaciu cenu 2 241 000 eur bez DPH. Vyplýva to z vyhlásenia ponukového konania zverejneného na webe ŽSR.

Poliklinika sa nachádza v zastavanom území, v širšom centre mesta Zvolen, na Ulici Jana Jiskru. Areál tvoria tri budovy, poliklinika, rehabilitácia a trafostanica, „Dominantná je šesťposchodová budova polikliniky s menším dvorom so spevnenou plochou na parkovanie. Celková rozloha areálu predstavuje 1 297 štvorcových metrov,“ uviedla hovorkyňa ŽSR Ria Feik Achbergerová.

Pripomenula, že objekt v súčasnosti slúži ako zdravotné stredisko na základe stále platnej nájomnej zmluvy. „Aj po odpredaji týchto nehnuteľností bude pokračovať poskytovanie zdravotníckej starostlivosti v poliklinike,“ podotkla s tým, že jednou z podmienok predaja je postúpenie práv a povinností z platnej nájomnej zmluvy na kupujúceho. Podľa hovorkyne tento zvolenský areál je klasifikovaný ako prebytočný majetok Železníc Slovenskej republiky a nesúvisí s ich hlavnou činnosťou.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Ďalšie aktuálne správy

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM