Jakub Forgács Krimi

Vodič sa DUSIL priamo za volantom: Nasledoval bleskový ZÁSAH policajtov, FOTO

Vodičom bol podľa slov polície v tvári celý modrý, mal kŕče a v okolí úst sa mu tvorila krvavá pena.

Ilustračný obrázok k článku Vodič sa DUSIL priamo za volantom: Nasledoval bleskový ZÁSAH policajtov, FOTO
2
Galéria

Dopravní policajti zo Zvolena v pondelok (4.9.) v ranných hodinách dohliadali na bezpečnosť chodcov na ul. Jesenského. Počas toho spozorovali vozidlo, ktoré zišlo z cesty a narazilo do stĺpa pouličného osvetlenia. Banskobystrickí krajskí policajti o tom informovali na sociálnej sieti.

Záchranná akcia

„Toto sa udialo len pár desiatok metrov od nich a tak pribehli k vozidlu a zistili, že vodičovi prišlo nevoľno a dusí sa. Na pomoc im vtedy prišla aj ďalšia hliadka Obvodného oddelenia Policajného zboru vo Zvolene, ktorá práve prechádzala okolo. Okamžite mu uvoľnili bezpečnostný pás a spoločne ho vytiahli z vozidla. Uložili ho na bezpečné miesto do stabilizovanej polohy,“ uviedli muži zákona.

„Okamžite privolali na miesto rýchlu zdravotnú pomoc a do jej príchodu jeden z členov riadil dopravu, kým druhý pomáhal kolegom s vodičom, ktorý bol v tvári celý modrý, mal kŕče a v okolí úst sa mu tvorila krvavá pena,“ pokračovali policajti so slovami, že do príchodu záchranky kontrolovali jeho vitálne funkcie. Následne si 42-ročného vodiča prevzala do opatery posádka rýchlej zdravotnej pomoci.

„Teší nás, že kolegovia boli v pravý čas na správnom mieste a svojou pohotovou a profesionálnou reakciou pomohli človeku, ktorý to v tej chvíli naozaj naliehavo potreboval,“ dodali muži zákona.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Ďalšie aktuálne správy

V OBRAZOCH: Policajti zasiahli v pravý čas a zachránili život vodiča
2
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM