Jakub Forgács Krimi

Vodič s vyše 2 promile prešiel do PROTISMERU: NEUVERÍTE, čo spravil po náraze do dodávky

Vodič podľa slov polície porušil pravidlá cestnej premávky závažným spôsobom, bol obmedzený na osobnej slobode a umiestnený do policajnej cely.

Ilustračný obrázok k článku Vodič s vyše 2 promile prešiel do PROTISMERU: NEUVERÍTE, čo spravil po náraze do dodávky
3
Galéria

Polícia vo Zvolene vyšetruje dopravnú nehodu, ktorá sa stala vo štvrtok (23.5.) v popoludňajších hodinách medzi obcami Hontianske Nemce a Sebechleby (okres Krupina). Banskobystrickí krajskí policajti o tom informovali na sociálnej sieti.

Opitý v protismere

„62-ročný vodič osobného auta sa počas jazdy pravdepodobne nevenoval vedeniu vozidla, prešiel do protismeru, kde narazil do bočnej strany oproti idúcej dodávky. Po náraze nezastal a pokračoval v jazde do obce Sebechleby, kde sa otočil a s autom sa vrátil do obce Hontianske Nemce, kde bol zastavený a kontrolovaný policajnou hliadkou,“ uviedli muži zákona.

„Pri kontrole bol podrobený dychovej skúške, ktorá bola pozitívna, namerali mu viac ako dve promile alkoholu,“ spomenuli policajti so slovami, že vodič porušil pravidlá cestnej premávky závažným spôsobom, bol obmedzený na osobnej slobode a umiestnený do policajnej cely.

Polícia začala trestné stíhanie pre prečin ohrozenie pod vplyvom návykovej látky a v krátkom čase bude vodičovi vznesené obvinenie.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Ďalšie aktuálne správy

V OBRAZOCH: Opitý vodič narazil do dodávky
3
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM