Jakub Forgács Krimi

Bol VÝSTREL, ktorý zasiahol chlapca, len priestupok? Polícia zistila NOVÉ skutočnosti

Páchateľ stál podľa slov polície na balkóne bytového domu na 5. poschodí, odkiaľ vystrelil z presne neurčenej vzduchovej zbrane.

Ilustračný obrázok k článku Bol VÝSTREL, ktorý zasiahol chlapca, len priestupok? Polícia zistila NOVÉ skutočnosti
Zdroj: Polícia SR - Trnavský kraj

V stredu (22.5.) boli medializované informácie o streľbe vo Zvolene, kde bol strelou zo vzduchovej zbrane zasiahnutý chlapec na ihrisku. „Vzhľadom na prebiehajúce objasňovanie priestupku proti občianskemu spolunažívaniu boli zistené nové skutočnosti a z toho dôvodu bol spisový materiál odstúpený do trestného konania ako podozrenie z trestného činu ublíženia na zdraví,“ uviedla pre spravodajský portál Dnes24. banskobystrická krajská policajná hovorkyňa Mária Faltániová.

„Polícia vo Zvolene vo štvrtok (23.5.) začala trestné stíhanie vo veci prečinu ublíženia na zdraví,“ spomenula s tým. že zbraň bola zaistená a bude zaslaná na expertízne skúmanie, prípad je v štádiu vyšetrovania.

„Páchateľ v sobotu (18.5.) okolo 19.00 hod. vo Zvolene na ul. gen. Asmolova stál na balkóne bytového domu na 5. poschodí, odkiaľ vystrelil z presne neurčenej vzduchovej zbrane, kde jedným výstrelom mal zasiahnuť do ľavého ucha poškodeného mladistvého, ktorý sa v uvedenom čase nachádzal v športovom areáli patriaci ZŠ, čím takto spôsobil poškodenému otvorenú ranu ušnice,“ opísala udalosť Faltániová.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Ďalšie aktuálne správy

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM