Nicole Regecová Rôzne

VIDEO: Mladý Zvolenčan vydal nový singel. Kedy sa konečne dočkáme nového albumu?

Marko Parničan si pripisuje na svoje konto ďalší videoklip. Čo musel mladík spod Pustého hradu spraviť kvôli poslednému natáčaniu?

Ilustračný obrázok k článku VIDEO: Mladý Zvolenčan vydal nový singel. Kedy sa konečne dočkáme nového albumu?
Zdroj: YouTube.com

Marks, vlastným meno Marko Parničan, vydal už siedmy videoklip z pripravovaného albumu Kontrast. Aj keď umelca označujú najmä ako rapera, on sám si to nemyslí. Nechce byť škatuľkovaný a obmedzovať sa v tvorbe. To dokazuje aj posledný singel Časom, v ktorom Marko sám odspieva celý refrén.

Text skladby má, ako inak, hlbší význam. „Je o otázkach, ktoré človeku často behajú v hlave a nedokáže na ne nájsť správnu odpoveď. Niekedy však stačí iba nechať veciam voľný priebeh a netlačiť na pílu. Zmysel toho, prečo sa niečo stalo, dokážeme pochopiť až časom,“ vysvetľuje Marks. Prizvukuje, že v takých chvíľach sa s tým len treba vyrovnať a byť trpezlivý.

Zvolenčan natáčal klip na Ružinnej a na hrade Divín. Vo vode sa okúpal oblečený. „Točili sme to síce v júli, ale aj tak bola vo vode dosť zima,“ smeje sa. Vo videoklipe ho môžete vidieť aj na plťke, ktorú si dokonca sám vyrobil: „Trvalo mi to tak dve hodiny.“

Marks avizoval, že jeho druhý album Kontrast vyjde už na konci augusta. Pričom videoklipy všetkých skladieb budú aj naďalej zverejňované každý tretí pondelok.

Pozrite si videoklip Časom pod článkom.

Čítajte tiež:

VIDEO: Mladý Zvolenčan vydal nový song: V klipe úchvatný výstup krásnej tanečnice

VIDEO: Novinka mladého zvolenského umelca. Prekvapil poriadne psycho videoklipom!

Najnovší Marksov videoklip v OBRAZOCH
7
Galéria
Zdroj: Marko Parničan
Marks - Časom
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM