Aktualizované Krimi

Tragédia na ceste: Neďaleko Zvolena vyhasol ľudský život, FOTO

Podľa doterajších zistení polície zišlo v dôsledku šmyku z cesty vozidlo taxislužby. Jeho vodič po vystúpení z vozidla vychádzal z jarku na cestu, pričom do neho malo naraziť osobné auto.

Ilustračný obrázok k článku Tragédia na ceste: Neďaleko Zvolena vyhasol ľudský život, FOTO
2
Galéria

Polícia bola v piatok v ranných hodinách privolaná k dopravnej nehode neďaleko Zolnej (okres Zvolen), pri ktorej vyhasol ľudský život. Krajskí policajti o tom informovali na svojej facebookovej stránke. Po príchode polície na miesto nehody bolo zistené, že mimo cesty sa nachádzajú osobné autá.

Vyhasol mladý život

„Podľa doterajších zistení tu v dôsledku šmyku zišlo z cesty vozidlo taxislužby, ktorého vodič po vystúpení z vozidla vychádzal z jarku na cestu, pričom do neho malo naraziť osobné auto, ktorého vodič na tomto mieste dostal taktiež pravdepodobne šmyk,“ uviedli muži zákona

„Túto zrážku, žiaľ, 27-ročný muž zo Zvolena neprežil,“ píšu policajti.

„Na mieste nehody bol prítomný aj súdny znalec z odboru cestnej dopravy. V súvislosti s tragickou nehodou už bolo začaté trestné stíhanie pre prečin usmrtenia,“ pokračovali muži zákona so slovami, že presné okolnosti vzniku obidvoch nehôd budú predmetom ďalšieho objasňovania a znaleckého skúmania.

„Naozaj prosíme vodičov, aby naše výzvy o zvýšenú opatrnosť nebrali na ľahkú váhu a skutočne nepodceňovali zradnosť zimných ciest. Aby dbali na riadnu zimnú výbavu vozidla, čo sa týka zimných pneumatík a tiež jazdili s maximálnou opatrnosťou a bezpečne,“ dodali na záver.

Zábery z miesta nehody nájdete v priloženej fotogalérii.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Ďalšie aktuálne správy

V OBRAZOCH: Zábery z miesta tragickej nehody pri Zvolene
2
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM