Tlačové správy

Rozprávkové ceny bytov so zvýhodnením až 10 000 eur. Priamo v srdci Zvolena

Obľúbený bytový projekt Kubániho dvory vás prekvapí mimoriadnymi cenovými zvýhodneniami, vďaka ktorým ušetríte tisíce eur.

Ilustračný obrázok k článku Rozprávkové ceny bytov so zvýhodnením až 10 000 eur.  Priamo v srdci Zvolena
Zdroj: REM Group

Príbeh Kubániho dvorov pokračuje priam rozprávkovo. Nové komfortné bývanie v centre Zvolena je teraz dostupnejšie než kedykoľvek predtým.

Ceny ako z rozprávky

Kde bolo, tam bolo, bola raz jedna limitovaná ponuka. A v nej je zaradených celkovo 18 atraktívnych bytov. Jednoizbové teraz získate s cenovým zvýhodnením až 3 000 eur, dvojizbové so zvýhodnením až 5 000 eur, trojizbové so zvýhodnením až 8 000 eur a štvorizbové dokonca so zvýhodnením až 10 000 eur. Peniaze, ktoré tým ušetríte, môžete použiť napríklad na kúpu nového nábytku, elektrospotrebičov alebo auta. Je to len a len na vás. Rozprávkovými cenami sa to ale zďaleka nekončí.

Vďaka rozprávkovým cenám ušetríte tisíce, ktoré môžete investovať do vybavenia bytu
Vďaka rozprávkovým cenám ušetríte tisíce, ktoré môžete investovať do vybavenia bytu / Zdroj: REM Group

Komfort jedna báseň

O komforte Kubániho dvorov by sa dali písať básne. V cene bytu máte vysoký štandard interiéru, ktorý zahŕňa napríklad značkové parkety, vstupné dvere aj vybavenie kúpeľne. Veľkou výhodou je tiež rekuperácia vzduchu a možnosť predprípravy na inštaláciu klimatizácie. Už i tak veľkorysý priestor bytov rozširujú priestranné terasy na poschodiach alebo zelené predzáhradky na prízemí.

K vášmu novému bývaniu patria aj vlastné dvory vo vnútrobloku. Pre vaše deti tu vznikne bezpečný priestor s hracími prvkami, kde sa zabavia s novými kamarátmi, seniori tu môžu v pokoji relaxovať a vy si užijete pestré športové aktivity. Rovnako komfortné ako bývanie bude aj parkovanie. Kubániho dvory disponujú dostatkom parkovacích miest v podzemnej garáži aj na vonkajšom parkovisku.

Vizualizácie bytového domu, kde aj vy možno nájdete svoj nový domov
Vizualizácie bytového domu, kde aj vy možno nájdete svoj nový domov / Zdroj: REM Group

Idylka v blízkom okolí

K vášmu pohodliu nepochybne prispeje aj lukratívna lokalita, v ktorej sa Kubániho dvory nachádzajú. Námestie SNP aj historické jadro Zvolena máte doslova pár krokov od domu. Ešte bližšie je to k obľúbenému obchodnému centru Zvolenská Európa, kam môžete kedykoľvek vyraziť za nákupmi. Ak máte radi zeleň, určite si vychutnáte príjemné chvíle v neďalekom Parku Ľudovíta Štúra alebo prechádzky so štvornohými miláčikmi pri rieke Hron. Jednoducho idylka na pohľadanie.

Stavba nadobúda svoju finálnu podobu
Stavba nadobúda svoju finálnu podobu / Zdroj: REM Group

Hrubá stavba dokončená

Kubániho dvory v mnohom pripomínajú rozprávku či poéziu, najkrajšie ale je, že ide o skutočný príbeh. Presvedčiť sa o tom môžete priamo na stavenisku. Hrubá stavba oboch bytových domov je už od leta dokončená a stavebné práce i naďalej rýchlo napredujú. Pokračuje finalizácia striech a fasád, osadzovanie okien aj inštalácia rozvodov. Výstavba postupuje podľa plánov tak, aby bol projekt hotový a skolaudovaný už v roku 2024.

Ak aj vy uvažujete o novom bývaní v srdci Zvolena, teraz je ten správny čas. Kubániho dvory sa aj vďaka rozprávkovým cenám stanú zaručene bestsellerom.

Viac na www.kubanihodvory.sk.

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto správy.

Zdroj: REM Group
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM