Tlačové správy

Rezidencia Hron finalizuje svoju 3. etapu rezidenčného projektu. Vyberte si svoje nové bývanie vo Zvolene ešte v tomto roku!

Rezidencia Hron rozšíri ponuku možností pre nové, moderné bývanie vo Zvolene.

Ilustračný obrázok k článku Rezidencia Hron finalizuje svoju 3. etapu rezidenčného projektu. Vyberte si svoje nové bývanie vo Zvolene ešte v tomto roku!
6
Galéria

Po siedmich rokoch svojho rozvoja rastie ďalej a v tretej etape projektu ponúkne širšiu paletu výberu priestorov pre budovanie Vášho budúceho domova, presvetlenejšie interiéri aj ďalší zelený oddychový priestor v exteriéri. Investujte do svojho vysnívaného domova, z ktorého je všade blízko.

Výstavba Rezidencie Hron napreduje každým dňom. Exteriér štyroch budov sa výrazne mení a veľké zmeny sa paralelne dejú aj v interiéroch tak, aby sa projekt dokončil v rámci plánovaného harmonogramu, teda na konci roka 2023. Napriek premenlivému počasiu sa v Rezidencii Hron počas letných mesiacov urobila väčšina exteriérových prác a osadila sa strecha, ktorá zaistila možnosť progresu aj v interiéroch. Čochvíľa sa dokončí fasáda na posledných budovách. Farby a materiály do bytových domov sú aktuálne vo fáze výberu. V procese plánovania a dohadovania detailov je aj priestor pred treťou etapou projektu, kde bude verejnosti k dispozícii športovo-oddychová zóna plná možností na rekreáciu. Detské ihrisko bude jej prirodzenou súčasťou. Pri plánovaní sa nezabúda ani na potrebnú zeleň, ktorá týmto miestam zaistí aj príjemné zatienenie v letných horúčavách.

Keď ponuka reaguje na dopyt

Rezidencia Hron ponúka kvalitnú architektúru v krásnom prostredí, z ktorého majú jej obyvatelia všetko potrebné na dosah ruky. Bývanie v prírode a pritom v tesnej blízkosti centra ponúka dobrú občiansku vybavenosť a zázemie, na čo reaguje aj samotný dopyt. V tretej etape projektu je k dispozícii už len menšia polovica bytových jednotiek z celkového počtu 83 bytov. Rôznorodé dispozičné riešenia a veľkosti bytov, ako aj sila a skúsenosti developera s rezidenčnou výstavbou radia Rezidenciu Hron medzi projekty, ktoré uspokoja potreby všetkých. Ponuka je pestrá, či túžite po priestrannom komforte, alebo vyhľadávate čaro útulného domova.

“Teší nás, že projekt rastie spolu s našimi obyvateľmi aj klientmi. Je funkčný, moderný a ponúka zaujímavé dispozičné riešenia. Kvalita použitých materiálov, zeleň v bezprostrednej blízkosti, či príjemný a bezpečný vnútroblok lákajú nielen mladé rodiny s deťmi, ale aj náročnejších klientov. Tretia etapa projektu s kvalitnými dodávateľmi, ktorých sme na výstavbu vybrali, postupuje podľa plánu, čo nás utvrdzuje v tom, že bez výraznejších komplikácii bude projekt dokončený ku koncu roka 2023,” uvádza Manažérka predaja Ivana Nuchalik.

Zoznámte sa s bytmi na predaj

V tretej etape projektu sú v ponuke 1 až 4-izbové byty. Záujemcovia si môžu vybrať z orientácie na južnú, východnú či západnú stranu. V prípade krajných bytov je presvetlenie zo všetkých svetových strán, čo priestor rozjasňuje a dodáva mu pocitovo príjemný rozmer. Každý byt, okrem obytných priestorov, disponuje adekvátnymi skladovými a hygienickými priestormi. Byty sú tiež vybavené lodžiou, prístupnou z dennej časti bytu. Vnútorné 3-izbové byty bonusovo disponujú dvoma lodžiami. Na najvyššom podlaží sa nachádzajú 4-izbové byty s veľkometrážnou terasou prekrytou pozdĺž celého bytu, z ktorej je široký výhľad na okolie Rezidencie Hron. Nové bývanie v prípade záujmu ponúka aj skladové priestory, či vonkajšie a vnútorné parkovanie.

Vyberte si z ponuky funkčných riešení

V prízemných a podzemných podlažiach ponúka táto novostavba vo Zvolene svojim budúcim obyvateľom parkovacie státia pre automobily aj motocykle. K dispozícii sú záujemcom aj skladové priestory. Vonkajšie okolie tretej etapy tiež ponúka na výber vonkajšie parkovacie státia. Ponuka je dimenzovaná funkčne a senzitívne k okolitému zelenému prostrediu. Vytvorí sa tu pre obyvateľov priestor, ktorý bude šetriť čas a energiu. Ak pri výbere nebytových priestorov túžite po funkčných riešeniach, vyberte si skladové priestory v blízkosti svojho parkovacieho miesta.

Vaše nové bývanie môžeme tvoriť spoločne – inšpirujme sa navzájom

Byty v Rezidencii Hron je možné dokončiť do prevedenia vyššieho štandardu. Pri výbere bytového aj nebytového priestoru môžete následne svoje predstavy realizovať nielen individuálne. Pre unikátne požiadavky budúcich majiteľov je zaistená dlhodobá a rokmi osvedčená spolupráca so spoločnosťou Interier team, ktorá ponúka rozmanité možnosti dispozičného riešenia bytu. Klientom šetrí čas a v neposlednom rade zhmotňuje ich predstavy.

Poďte s nami tvoriť príbeh Rezidencie Hron a bývajte v príjemnom susedstve modernej mestskej štvrte, z ktorej je všade blízko. Vytvorte si tu domov, v ktorom budete prežívať malé aj veľké radosti.

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto správy

Zdroj: Rezidencia Hron
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM