Jakub Forgács Krimi

Protest vo Zvolene skomplikuje dopravu, hrozia kolóny: Čo odporúčajú policajti?

Hlavný cestný ťah v meste Zvolen je mimoriadne frekventovaný a z dôvodu tohto protestného zhromaždenia je viac ako pravdepodobné, že sa v uvedenom úseku budú tvoriť rozsiahle kolóny, ktoré dopravu ešte viac skomplikujú.

Ilustračný obrázok k článku Protest vo Zvolene skomplikuje dopravu, hrozia kolóny: Čo odporúčajú policajti?
Zdroj: TASR

Verejný protest občanov sa uskutoční v piatok od 16.00 do 17.00 hod. na priechodoch pre chodcov pri ČS Shell na Lučeneckej ceste vo Zvolene a pri paneláku na ulici Osloboditeľov v obci Lieskovec. Krajskí policajti na tu upozornili na svojej facebookovej strán.

Počítajte so zdržaním

V uvedenom úseku cesty bude potrebné počítať so zdržaním: „V rámci verejného protestu nemožno v uvedenom čase vylúčiť vstup veľkej skupiny chodcov na zadefinované priechody pre chodcov a zablokovanie dopravy na celú hodinu.“

Polícia bude na mieste udalosti prítomná a podľa vlastných slov urobí všetko preto, aby sa dopravná situácia na ceste skomplikovala čo najmenej, aby neboli ohrozené životy a zdravie ľudí a rovnako bude dohliadať na verejný poriadok a zabezpečovať plynulý prejazd vozidiel polície a záchranných zložiek.

Ďalšie aktuálne správy

Čo odporúčajú policajti?

Hlavný cestný ťah v meste Zvolen je mimoriadne frekventovaný a z dôvodu tohto protestného zhromaždenia je podľa slov mužov zákona viac ako pravdepodobné, že sa v uvedenom úseku budú tvoriť rozsiahle kolóny, ktoré dopravu ešte viac skomplikujú. Je potrebné počítať s rozsiahlym zdržaním, preto ak môžete, použite inú trasu.

„Vzhľadom na to, že protest sa bude konať na priechode pre chodcov na ceste I/16 – hlavný cestný ťah a rovnako aj na jedinej možnej obchádzkovej trase v rámci mesta Zvolen v obci Lieskovec predpokladáme, že v meste, ako aj jeho širšom okolí sa budú vytvárať dlhé kolóny vozidiel,“ pokračovali policajti.

Vodičom odporúčajú aby sa v čase medzi 15.30 až 17.30 hod. tomuto úseku snažili vyhnúť a aby využili možné obchádzkové trasy cez Banskú Bystricu (okrem vozidiel nákladnej dopravy), cestu I/51 – Banská Štiavnica, cestu I/75 – Veľký Krtíš, resp. Ostrú Lúku (okrem vozidiel nákladnej dopravy). „Polícia bude priamo na mieste reagovať na vzniknutú situáciu a bude ju riešiť,“ dodali muži zákona.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Aktuality zo Zvolena

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM