Jakub Forgács Správy

PROTEST farmárov zasiahol aj Banskobystrický kraj: Na cesty vyrazili DESIATKY traktorov, FOTO

Protest farmárov, gazdov, roľníkov a poľnohospodárov sa na väčšine územia Slovenska uskutočnil v pondelok pred sídlami Pôdohospodárskej platobnej agentúry.

Ilustračný obrázok k článku PROTEST farmárov zasiahol aj Banskobystrický kraj: Na cesty vyrazili DESIATKY traktorov, FOTO
9
Galéria
Zdroj: TASR/Ján Krošlák

Kolóna poľnohospodárských strojov a traktorov počas celoslovenského protestu farmárov, gazdov, roľníkov a poľnohospodárov dorazila v pondelok aj do centra Zvolena. Cieľom protestu bolo poukázať na problémy malých farmárov.

Desiatky traktorov

Policajti už ráno upozornili vodičov, že „asi 50 traktorov sa bude presúvať po miestnej komunikácii od kruhového objazdu Ul. Janka Jesenského po autobusovú stanicu.“

Protest farmárov, gazdov, roľníkov a poľnohospodárov sa na väčšine územia Slovenska uskutočnil v pondelok pred sídlami Pôdohospodárskej platobnej agentúry.

K protestnej aktivite, ktorú vyhlásilo Združenie vlastníkov pôdy a agropodnikateľov Slovenska, sa pridali Združenie mladých farmárov na Slovensku – ASYF, Iniciatíva poľnohospodárov, Spolok farmárov Slovenska a Združenie vlastníkov pôdy a rodinných fariem Slovenska.

Zábery z protestu nájdete v priloženej fotogalérii.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Ďalšie aktuálne správy

V OBRAZOCH: Celoslovenský protest farmárov a gazdov vo Zvolene
9
Galéria
Zdroj: TASR/Ján Krošlák
Video: Jakub Forgács / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: TASR/Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM