Krimi

Polícia vo Zvolene hľadá mladíka Jakuba: V Nemecku odišiel z ubytovne a neozval sa

Od uvedenej doby sa podľa polície nezvestný zdržiava na neznámom mieste a doposiaľ nepodal o sebe a ani o svojom pobyte žiadne informácie.

Ilustračný obrázok k článku Polícia vo Zvolene hľadá mladíka Jakuba: V Nemecku odišiel z ubytovne a neozval sa
3
Galéria

Polícia vo Zvolene sa na občanov obracia s prosbou o pomoc a spoluprácu pri pátraní po nezvestnom, 18-ročnom Jakubovi z Korytárok, z okresu Detva. Banskobystrická krajská polícia o tom informuje na sociálnej sieti.

„Nezvestný odišiel začiatkom júna tohto roku za prácou do Nemecka (Kreparts Ferienwohnungen, Lindenstraße 1, Schnürpflingen), kde býval týždeň na ubytovni. Z ubytovne odišiel bez svojich osobných vecí a späť sa už nevrátil,“ vysvetlila polícia.

Popis nezvestného

Od tejto doby sa podľa polície nezvestný zdržiava na neznámom mieste a doposiaľ nepodal o sebe a ani o svojom pobyte žiadne informácie.

„Chlapec je vysoký 186 cm, štíhlej postavy, má zelené oči, tmavohnedé krátke vlasy. Naposledy mal oblečenú čiernu mikinu s bielym nápisom na chrbte SKAP, čierne tepláky s bielymi pruhmi, tmavé tričko, obuté botasky modrozelenej farby, na hlave mal čiernu šiltovku,“ doplňuje dôležité informácie polícia.

Nezvestný má tetovanie na predlaktí pravej ruky ako aj na prstoch na ruke.

„Prosíme občanov, ktorí by vedeli k nezvestnému poskytnúť akékoľvek informácie, ktoré by mohli napomôcť k jeho vypátraniu, aby tieto oznámili na telefónnom čísle 158,“ zakončili strážcovia zákona.

Objektívom: Polícia pátra po nezvestnom mladíkovi Jakubovi
3
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM