Tlačové správy

Podnikatelia, chcete získať zákazníkov? Zapojte sa do celoslovenskej akcie ako Pavol z Harmanca

Jedinečná príležitosť pre všetkých podnikateľov! Aj tento rok sa môžu zapojiť do celoslovenskej akcie a pritiahnuť pozornosť svojich stálych, ale aj úplne nových zákazníkov. Robí tak aj Pavol Zrak so svojimi Potravinami Očko v Harmanci.

Ilustračný obrázok k článku Podnikatelia, chcete získať zákazníkov? Zapojte sa do celoslovenskej akcie ako Pavol z Harmanca
Zdroj: METRO

Druhý októbrový utorok, 9. októbra, sa už po tretíkrát uskutoční Deň súkromného podnikania. Ak si podnikatelia na tento deň pripravia špeciálnu ponuku pre ľudí a prihlásia ju na webovej stránke www.denpodnikania.sk, veľkoobchod METRO ich spolu s ostatnými spropaguje, čo im v biznise môže veľmi pomôcť.

Okrem toho, ak sa poponáhľajú a prihlásia ponuku do konca augusta, môžu získať reklamu v médiách navyše len pre seba.

Zapoja sa aj obchody

Zapojiť sa chystajú napríklad aj Potraviny Očko v Harmanci, ktoré patria do aliancie Môj obchod. Pavol Zrak, ktorý ich vlastní, pripravil špeciálnu ponuku aj vlani. Na Deň súkromného podnikania dostali zákazníci k nákupu nad sedem eur kávu a donut zadarmo. S tohtoročnou ponukou finišuje a predstaví ju už čoskoro.

Zrak začal podnikať s bratom Petrom ešte v roku 1992. Prerobili rodinný dom na Starých Horách v banskobystrickom okrese na predajňu Mäsa a potravín. „Začínali sme na nule, nemali sme žiadne skúsenosti. Prvé roky preto boli skôr o prežívaní,“ vra­ví.

Zdroj: YouTube.com

Bratia sa však nevzdali, postupne si vybudovali sieť dodávateľov a získali klientov najmä na blízkych Donovaloch. Keď bolo treba, nehľadeli na čas ani na námahu a rýchlo dodali čerstvý tovar.

O pár rokov neskôr otvorili ďalšiu predajňu – Potraviny Očko v Harmanci. Odvtedy neustále niečo vymýšľajú, prerábajú, inovujú, aby boli zákazníci spokojní. Podľa Zraka ľudia okamžite zistia, či sa obchodníci zaujímajú o ich potreby. Aj preto je dôležité robiť túto prácu srdcom, hovorí. „Mám to šťastie, že moja žena aj dcéra stoja pri mne a sú mojou veľkou oporou.

Zdroj: METRO

Najrýchlejší získajú bonus

Do Dňa súkromného podnikania sa môže zapojiť každý podnikateľ, bez ohľadu na miesto či odvetvie, v ktorom podniká. Stačí, ak sa zaregistruje na stránke www.denpodnikania.sk so svojou ponukou. Môže to byť zľava, darček či služba navyše.

Všetky ponuky sa na stránke zobrazia v prehľadnej mape, a tak budú zákazníci vedieť, ktorá prevádzka im čo ponúka. Veľkoobchod METRO, ktorý celú akciu organizuje, ju podporí aj veľkou mediálnou kampaňou v celoslovenských a regionálnych médiách.

Podnikatelia sa môžu zaregistrovať do 9. októbra, no tí, ktorí sa poponáhľajú a urobia to do konca augusta, môžu vyhrať mediálnu podporu navyše. METRO vyberie 80 podnikateľov – 10 v každom kraji a konkrétne ich ponuky navyše zviditeľní.

Podnikatelia, neváhajte sa prihlásiť a zapojiť do akcie Deň súkromného podnikania už dnes!

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto správy

Zdroj: METRO
Zdroj: METRO
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM