Stanislav Černák Rôzne

Plesová sezóna sa začína aj vo Zvolene: Kde môžete pretancovať noc?

Vianoce sú za nami a pred nami dlho očakávaná plesová sezóna. Plesovú sezónu na Slovensku už tradične začne bratislavský Ples v opere. Príležitosť na kúpu novej róby budú mať však dámy aj v našom regióne. Zisťovali sme, kde sa vo Zvolene a okolí bude plesať.

Ilustračný obrázok k článku Plesová sezóna sa začína aj vo Zvolene: Kde môžete pretancovať noc?

Country bál

V kultúrnom dome v neďalekom Lieskovci sa Country bál uskutoční 17. januára, začiatok je o 20:00. Do tanca a skoku vám zahrá populárna zvolenská skupina Pacipacifik.

Benefičný ples mačiek

V priestoroch gymnázia Ľudovíta Štúra sa 24. januára uskutoční Benefičný ples mačiek. Začiatok je o 19:00, cena je 16 eur, v ktorej je zahrnutá aj večera, prípitok a živá hudba. Výťažok z plesu bude venovaný na pomoc mačkám v núdzi.

Zvolenský ples Zvolenský ples je naplánovaný na 7. februára od 19. hodiny. A predstavia sa samé hviezdy! Tešiť sa môžete na Helenu Vondráčkovú, Rada Kurica, Vlastu Mudríkovú, Samuela Lorinčíka a DJa Hradského. Vstupné je 59 eur.

Marína Ples 2015

Folklórny súbor železničiarov Marína 2015 vás pozýva na Marína ples 2015, ktorý sa uskutoční 7. februára Dome kultúry ŽSR. Do tanca vám bude hrať ľudová hudba Pavla Martinku, primáša FSŽ Marína, Slovak tango a DJ Jeger.

16. Mestský ples

Už 16. mestský ples budú mať 7. februára od 19. hodiny v kúpeľnom meste Sliač v spoločenskej dvorane Palace Sliač. Večerom bude sprevádzať Michal Várošík, o hudbu sa postarajú Trio Sharm a DJ Eperieši. Tešiť sa môžete aj na svetelnú šou a pyrošou, bohatú tombolu, kde bude hlavnou výhrou skúter. Cena lístka je 40 eur, v ktorom je zahrnutá večera spolu s polnočným teplým a studeným bufetom.

XVI. Hasičský vysokoškolský ples

Kongresové centrum ŠD Ľ. Štúra bude 13. februára od 19. hodiny hostiť obľúbený Hasičský ples vysokoškolákov. Cena lístka je 20 eur, v cene je aj večera.

Maškarný ples

Maškarný ples rotariánov sa uskutoční 14. februára v Hoteli Poľana.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM