Eva Drugdová Rôzne Správy

Obzretie sa za týždňom vo Zvolene. 5 článkov, na ktoré ľudia klikali najčastejšie

Na záver týždňa dobre padne rekapitulácia toho naj. Vybrali sme pre vás 5 najčítanejších článkov na našom webe. Ktoré to sú?

Ilustračný obrázok k článku Obzretie sa za týždňom vo Zvolene. 5 článkov, na ktoré ľudia klikali najčastejšie
9
Galéria
Foto: Eva Drugdová / Zdroj: Dnes24.sk

Príchod prezidenta

Tento týždeň viedol rozhodne prezident. Andrej Kiska zavítal do Zvolena, aby sa stretol s primátormi a starostami vybraných regiónov. Mali pracovné stretnutie v reštaurácii Season a my sme vám priviedli prvé foto z príchodu prezidenta. Kiska na pracovnom rokovaní otvoril aj pálčivé otázky extrémizmu a hovoril o problémoch v zdravotníctve a školstve.

Neresnica otvára svoje brány

Zvolenské kúpalisko Neresnica sa dočká otvorenia aj tento rok. Zásadné zmeny sa na kúpalisku diať nebudú, no pre návštevníkov sa plánujú masáže a športové aktivity. Naďalej sa však budete kúpať v studenej vode, ktorá vás počas horúcich dní istotne schladí.

Dedinka Zolná ukrýva 5 klenotov

Ak neviete, kam sa vybrať počas voľných dní, môžete spoznávať aj svoje okolie. Neďaleko Zvolena v dedinke Zolná nájdete hneď niekoľko pozoruhodností, ako stredoveký kostolík, kaštieľ, pamätník povstaleckých letcov, sopečný bahenný prúd či dub z roku 1898. Zolnú svojou návštevou poctil dokonca aj princ Charles.

Centrá, kde sa deti nudiť nebudú

Ponúkli sme vám prehľad 5 obľúbených miest vo Zvolene, kam môžete s ratolesťami zavítať aj počas upršaných dní. Najnavštevovanejšie sú rozhodne veľké herne s preliezačkami, šmýkačkami a trampolínami, ako Safari a Mixiland. No tie menšie tiež nezívajú prázdnotou. V Heuréke vám ponúknu rôzne kurzy pre deti a v materskom centre Svet rodiny sa vaše deti zabavia spolu s ostatnými. Nuda rozhodne nehrozí ani v kaviarni Pikolo, kde na deti čaká detský kútik, trampolína a odrážadlá.

Pátranie polície

Polícia žiada o pomoc pri pátraní po Jánovi Kováčovi zo Sásy. Je na neho vydaný príkaz na dodanie do výkon trestu odňatia slobody. Muž je obvinený pre prečin výtržníctva a v minulosti bol obvinený z násilnej trestnej činnosti. V súčasnosti sa môže objavovať aj v kruhu bezdomovcov a polícia žiada o akékoľvek informácie o hľadanom mužovi.

Pozrite si v priloženej fotogalérii príchod Andreja Kisku do Zvolena!

Foto: ilustračné

FOTO: Andrej Kiska zavítal do Zvolena
9
Galéria
Foto: Eva Drugdová / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM