Eva Drugdová Rôzne Správy

Obľúbená sestrička, krásy Zvolena či diela karikaturistu. TOP 5 článkov týždňa

Zaujímavé témy a rozhovory s výnimočnými Zvolenčanmi sa niesli celým týždňom. Niektoré vás oslovili viac ako iné. A ktoré boli na našom webe najčítanejšie?

Ilustračný obrázok k článku Obľúbená sestrička, krásy Zvolena či diela karikaturistu. TOP 5 článkov týždňa
33
Galéria
Zdroj: archív Jaroslava Pukančíka

Dedinka so storočnými stromami

Začiatkom týždňa sme vám predstavili zaujímavosti ďalšej obce neďaleko Zvolena, ktorá sa má čím pochváliť. Nájdete v nej prírodné zaujímavosti ako storočné stromy či pozostatky plesa. Z tých historických stojí za zmienku Rímsko-katolícky kostol sv. Šimona a sv. Júdu či drevená zvonica Evanjelickej cirkvi. Viete, o ktorej dedinke hovoríme?

Obľúbená sestrička

Najväčší úspech tento týždeň rozhodne zožala obľúbená sestrička, ktorá sa stará o novorodencov. Jej práca ju nesmierne baví a pohľad na malé stvorenie jej často dodáva elán. Vďaka svojmu ľudskému prístupu a ochote pomôcť ostala v pamäti mnohých rodičov, ktorí ju za to dokonca aj ocenili.

Blížiace sa jarmoky

Hoci nejaké jarmoky sme mali možnosť navštíviť už aj počas leta, sezóna pečených klobások a burčiaku vrcholí práve na jeseň. Obľúbené jarmoky sa chystajú aj vo Zvolene či Banskej Bystrici. Kam si ešte budete môcť v našom kraji vyraziť?

Krásy Zvolena

Naše mesto je zrejme krásne pre každého Zvolenčana. Pokochať sa môžete už na našom námestí, odkiaľ sa vám naskytne pohľad nielen na Zvolenský zámok, ale aj na ostatné historické budovy.Pozrite si zábery Zvolenčana Jaroslava, ktorého záľubou je fotografovanie!

Úchvatné karikatúry

Ján Fiťma vytvára úchvatné karikatúry, pri ktorých si musí všímať každý detail. Výsledný obraz si uchováva v hlave a neustále ho vylepšuje. Zvečnil aj svetoznámu kapelu Scorpions, ktorej daroval karikatúru osobne.

Pozrite si krásne výtvory zvolenského karikaturistu v galérii!

V OBRAZOCH: Spoznáte známe osobnosti na karikatúrach Zvolenčana Jána?
33
Galéria
Zdroj: archív Jána Fiťmu
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM