Tlačové správy

Nové zákaznícke centrum: Energetika odteraz bližšie aj k Zvolenčanom a Žiarčanom

K skupine siedmich moderných centier zákazníckej starostlivosti, ktoré Stredoslovenská energetika prevádzkuje na strednom Slovensku, pribudlo nedávno ôsme – tentoraz vo Zvolene.

Ilustračný obrázok k článku Nové zákaznícke centrum: Energetika odteraz bližšie aj k Zvolenčanom a  Žiarčanom
Zdroj: PR

Na slávnostnom otvorení zákazníckeho centra 16. novembra nechýbala primátorka Zvolena Lenka Balkovičová ani generálny riaditeľ SSE, a.s. Zdeněk Schraml. So symbolicky prestrihnutou páskou v rukách generálny riaditeľ ocenil aktívny prístup a podporu samosprávy pri vytvorení zákazníckeho centra. Lenka Balkovičová zasa zdôraznila dôležitosť spolupráce so SSE, ktorá je nielen spoľahlivým a osvedčeným dodávateľom energie, ale aj spoločensky zodpovednou organizáciou, podporujúcou regióny, v ktorých pôsobí.

Nové zákaznícke centrum SSE vo Zvolene sa nachádza na ulici P. O. Hviezdoslava 16 A, pri mestskej plavárni. Je jednoducho dostupné a jeho priestory i vybavenie zodpovedajú najvyšším štandardom starostlivosti o zákazníka.

Otvorené je každý pracovný deň medzi 8.00 a 15.00 hodinou s výnimkou stredy, kedy ho možno využiť až do 17-tej.

„Prioritou a dlhodobou stratégiou SSE je aktívna starostlivosť o zákazníka. Na jej rozvoji staviame, preto sme v uplynulom období rozšírili našu ponuku o množstvo užitočných služieb súvisiacich s využívaním energie. Cieľom je skvalitniť dostupnosť našich služieb a zjednodušiť našim zákazníkom život. Napríklad aj budovaním špičkových zákazníckych centier,“ zdôraznil vo Zvolene Zdeněk Schraml.

Záujmom SSE je okrem vybavenia základných požiadaviek zákazníka ponúkať doplnkové produkty a služby. V oblasti poskytovania služieb smeruje spoločnosť Stredoslovenská energetika, a.s., k riešeniam pre dosahovanie úspor a zvýšeniu energetickej efektívnosti, ako v domácnostiach, tak aj v podnikaní. Tieto služby sú dôkazom, že spoločnosť aktívne reaguje na rýchlo sa meniace požiadavky a narastajúcu náročnosť zákazníkov.

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy.

Zdroj: PR
Zdroj: PR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM