Rôzne Správy

„Na Slovensku sa ochrane práv dieťaťa venuje viacero organizácií neziskov

Ilustračný obrázok k článku „Na Slovensku sa ochrane práv dieťaťa venuje viacero
organizácií neziskov
Zdroj: Facebook/Horská záchranná služba

„Na Slovensku sa ochrane práv dieťaťa venuje viacero organizácií neziskového sektora. Ich hlas však ostáva rozdrobený a málo počuteľný. A práve preto je dôležité pripomínať dôležitosť detí rôznymi formami. Bubnovačka je jednou z nich,“ uvádzajú organizátori nevšedného podujatia.

V stredu 16. novembra 2016 sa o 10:00 na Námestie SNP vo Zvolene (priestor „Obývačky“) môžete pripojiť do bubnovačky "Bubnujeme, aby bolo deti lepšie počuť 2016“, ktorej organizátorom je Centrum Slniečko, Nitra.

„Pridať sa môže každý. Stačí si priniesť čokoľvek, čím je možné bubnovať. Rytmus bude strážiť Mekky Miro Randuška z Drumble. Naše stretnutie potrvá pol hodiny a v prípade nepriaznivého počasia budeme bubnovať v nákupnom centre,“ píšu ďalej organizátori.

Bubnovačka sa koná už tretí rok pri príležitosti Európskeho dňa ochrany detí pred sexuálnym vykorisťovaním a sexuálnym zneužívaním (18. novembra), Svetového dňa prevencie týrania a zneužívania detí (19. novembra) a Svetového dňa detí a schválenia Dohovoru o právach dieťaťa (20. novembra).

Pozrite si v priloženej fotogalérii aj to, ako pred pár mesiacmi vyzerala bubnovačka k Dňu Zeme v Banskej Bystrici!

Foto: ilustračné

FOTO: Bystricou zneli rytmy bubnov, Zem oslavovala
15
Galéria
Foto: Peter Žabka
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM