Jakub Forgács Krimi

Mladíci si vo Zvolene riadne zavarili: Mestská polícia ich prichytila s alkoholom a marihuanou

Jedna osoba sa podľa slov mestských policajtov dala na útek a druhá zahodila neznámy predmet do priľahlých kríkov. O čo išlo?

Ilustračný obrázok k článku Mladíci si vo Zvolene riadne zavarili: Mestská polícia ich prichytila s alkoholom a marihuanou
Zdroj: Mestská polícia Zvolen

Vo štvrtok vykonávala hliadka Mestskej polície Zvolen kontrolu verejného poriadku v záhradkárskej oblasti na sídlisku Podborová, keď počas kontroly spozorovala skupinu mladých ľudí, ktorých správanie pôsobilo podozrivo. Mestská polícia Zvolen o tom informovala na svojej webovej stránke.

„Jedna osoba sa dala na útek a druhá zahodila neznámy predmet do priľahlých kríkov. Mládež mala pri sebe plechovky alkoholických nápojov a z dôvodu podozrenia z porušovania VZN Mesta o zákaze požívania alkoholických nápojov na verejne prístupných miestach bola skontrolovaná,“ pokračovali mestskí policajti.

„Na mieste bol zaistený vyhodený predmet, pričom išlo o rozrezanú plastovú fľašu, takzvané „bongo“. Vyťažením osôb bolo zistené, že 20-ročný Dominik prechováva pri sebe v uzatvárateľnom plastovom vrecku zelenú sušinu a malo by sa jednať o marihuanu,“ uviedli.

Na miesto bola následne privolaná hliadka obvodného oddelenia Policajného zboru Slovenskej republiky, ktorá si vec prevzala na doriešenie.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Ďalšie aktuálne správy

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM