Tlačové správy

Máte radi hádanky a kvízy? V kaviarni na Sliači prevetráte svoje mozgové závity

Ak hľadáte tip na víkend, nemal by vám uniknúť špeciálny vedomostný kvíz plný zábavy. Pre všetkých zvedavcov pripravila Kaviareň Dolinka aj sladké prekvapenie!

Ilustračný obrázok k článku Máte radi hádanky a kvízy? V kaviarni na Sliači prevetráte svoje mozgové závity
Zdroj: Kaviareň Dolinka

"Stačí vytvoriť svoj tím, pospájať vedomosti a o zábavu sa už postaráme,“ hovoria organizátori podujatia. V novootvorenej Kaviarni Dolinka, ktorá sa nachádza len pár metrov od kina Hron na Sliači, sa bude súťažiť vo veľkom.

Kvízom bude účastníkov sprevádzať moderátor Jay Hudáček, ktorý preverí, čo všetko ešte (ne)nevieme. Na víťazný tím čaká aj sladká odmena. Súťažiť sa bude o chutnú tortu od Koláčikarne a kofolu k tomu.

Večerné podujatie sa uskutoční už túto sobotu 5. novembra o 19-tej hodine v Kaviarni Dolinka. "Len nedávno sme našu kaviareň otvorili verejnosti, rozhodli sme sa, že v nej pripravíme aj sériu zaujímavých podujatí,“ prezrádzajú organizátori.

Prvým podujatím je už spomínaný zábavno vedomostný kvíz, 8. novembra sa v Kaviarni Dolinka uskutočnia tvorivé dielničky a 24. novembra zas výroba adventných vencov. Viac informácii o pripravovaných podujatiach nájdete na facebookovej stránke Dolinky.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM