Jakub Forgács Správy

FOTO: Gastroenterologickú ambulanciu zvolenskej nemocnice presunuli. Pozrite kde

Nová gastroenterologická ambulancia sa nachádza na prízemí detského oddelenia. Na vyšetrenie sa môžu pacienti objednať telefonicky.

Ilustračný obrázok k článku FOTO: Gastroenterologickú ambulanciu zvolenskej nemocnice presunuli. Pozrite kde
2
Galéria
Zdroj: Nemocnica AGEL Zvolen

Nemocnica Zvolen, člen skupiny Agel, poskytla modernejšie priestory pre gastroenterologickú ambulanciu v záujme zlepšenia dostupnosti pre pacientov ako aj zvyšovania kvality úrovne poskytovanej zdravotnej starostlivosti. Gastroenterologickú ambulanciu zvolenskej nemocnice nájdu pacienti od 26. novembra 2018 na novom mieste, na prízemí Detského pavilónu. Informovala o tom hovorkyňa Agel SK Alžbeta Sivá.

Okrem modernejších priestorov pracuje gastroenterologická ambulancia aj v rozšírenom rozsahu ordinačných hodín. Ambulancia je dostupná každý pracovný deň a jej činnosť je zameraná na diagnostiku a liečbu ochorení tráviaceho traktu, vrátane diagnostickej a terapeutickej endoskopie.

Ambulancia vykonáva dispenzárnu a konziliárnu činnosť v rozsahu koncepcie platnej pre odbor gastroenterológia. V prípade želania pacienta sú kolonoskopické vyšetrenia realizované v celkovej anestéze.

„Po presťahovaní máme hneď od prvého dňa pozitívne odozvy od pacientov k situovaniu ambulancie, ako z pohľadu dostupnosti, tak aj kvôli parkovaniu, pretože sme na prízemí a parkovisko máme hneď pri vstupe do budovy. Výhodou našej gastroenterolo­gickej ambulancie sú najkratšie čakacie doby na vyšetrenia v regióne, ktoré sa pohybujú v horizonte dvoch až štyroch týždňov. Mnohí uvítajú aj možnosť vyšetrenia v analgosedácii, prípadne v celkovej anestéze,“ poznamenala gastroenterolo­gička, MUDr. Katarína Marcineková.

V OBRAZOCH: Pacienti nájdu gastroenterologickú ambulanciu na novom mieste
2
Galéria
Zdroj: Nemocnica AGEL Zvolen
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM