Tlačové správy

Fascinujúce, hravé a pritom náučné: Fyzikálne pokusy v predajni na zvolenskom námestí

Máte v sebe zvedavca, ktorý napriek každodenným starostiam občas pouvažuje nad tým, prečo veci fungujú tak, ako fungujú? Alebo nebodaj máte doma malého bádateľa, ktorý sa rád hrá a objavuje? V tom prípade by ste si nemali nechať ujsť túto akciu.

Ilustračný obrázok k článku Fascinujúce, hravé a pritom náučné: Fyzikálne pokusy v predajni na zvolenskom námestí
Zdroj: Dnes24.sk

Lektori zážitkového vzdelávania PracticalAcademy a predajňa Monniegifts – Dobrý darček spojili svoje sily a pripravili pre Vás zábavnú vedeckú show s názvom Fyzikálny kaleidoskop. Ako a prečo vieme získavať energiu zo vzduchu či zo svetla? Môžu presýpacie hodiny fungovať aj dole hlavou? Prečo je dôležité jesť ovocie a koľko energie môže v sebe skrývať obyčajné jablko? Nielen na tie tieto otázky sa dozviete odpoveď už 5. novembra o 16:00 v predajni hračiek a darčekov MonnieGifts- Dobrý Darček na Námestí Slobody 4. Srdečne sú vítaní všetci malí, aj veľkí bádatelia, ktorí sa aspoň občas radi zamyslia nad tým, ako a prečo veci fungujú tak, ako fungujú. Zažijete zaujímavé technické pokusy v podaní lektora PracticalAcademy – Mareka Páleníka.

„Veľmi sa tešíme vzniku tohto podujatia, keďže radi prinášame do bežného života ľudí zážitky a predstavujeme rôzne zaujímavosti, ktoré ľudí prekvapujú, fascinujú a obohacujú. Taktiež sa veľmi tešíme celkovej spolupráci práve s MonnieGifts- Dobrý darček. Je úžasne, že vo Zvolene je predajňa, ktorá prináša Zvolenčanom skutočne hodnotné a kvalitné produkty, ktoré rozvíjajú hravosť, logické myslenie a vynaliezavosť, alebo krásne dekorujú interiér a tak tešia oči i ducha,“ nadšene hodnotí podujatie i spoluprácu riaditeľka PracticalAcademy, Dagmar Sedliaková.

„ Sme radi, že tím mladých a nadšených lektorov PracticalAcademy chce prinášať ľuďom nové zážitky a informácie, ktoré sú zároveň aj veľmi praktické. Tešíme sa, že jeden z týchto lektorov je ochotný predstaviť niekoľko takýchto zážitkov a informácii v našom obchode pre malých aj veľkých zvedavcov. Fyzika je len jedna z mnohých oblastí, ktorým sa Practical Academy venuje. Ďalej sú to ekológia, prírodoveda, cudzie jazyky, či iné poradenstvo. Určite si u nich každý nájde to svoje. Verím že táto spoločná vedecká show vás všetkých poteší,“ hodnotí obchodná manažérka z MonnieGilfts-Dobrý darček, Iveta Brlážová.

Pokiaľ vás akcia zaujala, budeme radi keď si spoločne s nami prídete zafilozofovať nad podobnými otázkami. Viac o info o akcii na 0902 053 340 a­lebo sedliakova@practicalacademy.sk. Vstup na akciu je voľný. Tešíme sa na vás.

PracticalAcademy pravidelne organizuje bezplatné aktivity a prednášky pre žiakov, dospelých ale aj širokú verejnosť. Viac o nich sa dozviete na facebooku PracticalAcademy. Okrem týchto aktivít organizuje aj pravidelný kurz Technik (varianty pre deti aj dospelých), Prírodovedec, či Sám sebe manažérom. Viac informácii o jej pravidelných spoplatnených kurzoch pre deti, študentov i dospelých sa dozviete na webových stránkach.

Obchod MONNIEGIFTS Dobrý darček vám ponúka darčeky, ktorými urobíte radosť malým aj veľkým. Nájdete u nás darčeky vyhradené pre deti, hlavolamy, hry, ale aj pekné veci do bytu, módu, doplnky a všeličo zaujímavé. Darčeky vyberáme starostlivo, s ohľadom na kvalitu a dizajn.

Fascinujúce, hravé a pritom náučné: Fyzikálne pokusy v predajni na zvolenskom ná
4
Galéria
Fascinujúce, hravé a pritom náučné: Fyzikálne pokusy v predajni na zvolenskom ná
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM