Jakub Forgács Správy

Extra LACNÝ obchod mieri aj na stredné Slovensko: Prvé INFO, kedy a kde ho otvoria

Reťazec odštartoval svoje pôsobenie na Slovensku v bratislavskom obchodnom centre. Už onedlho sa však novej pobočky dočkáme aj v Banskobystrickom kraji.

Ilustračný obrázok k článku Extra LACNÝ obchod mieri aj na stredné Slovensko: Prvé INFO, kedy a kde ho otvoria
28
Galéria
Foto: Katarína Winklerová / Zdroj: Dnes24.sk

Action je holandský nepotravinový diskontný obchod, ktorého hlavnou konkurenciou sú predovšetkým známe značky ako Kik či Pepco. Hlavnú časť jeho ponuky tvoria prevažne potreby do domácnosti, ale aj vybraný tovar z elektroniky za výhodne ceny. Mnohých preto poteší, že aktuálne otvára svoje pobočky už aj na Slovensku.

Prvé pobočky

Reťazec odštartoval svoje pôsobenie na Slovensku v obchodnom centre Danubia v Bratislave ešte vo štvrtok 2. marca. Pri tejto príležitosti ho doslova zaplnili davy ľudí. Tí kvôli lacnému nákupu nemali problém čakať na košíky a vystáli si aj poriadne dlhý zástup pri pokladni.

Už onedlho však budú ľuďom k dispozícii aj ďalšie predajne, najbližšie už o pár dní (od 9. 3.) v Shopping Palace Zlaté Piesky. Ako však už pred pár mesiacmi naznačili inzeráty reťazca, ktorý sa riadi heslom „veľa radostí za málo peňazí", predajne by okrem Bratislavy mali v blízkej dobe otvoriť aj v Topoľčanoch, Michalovciach, Trnave a Martine. Ešte predtým sa však jednej dočkáme priamo vo Zvolene.

Aj na strednom Slovensku

S otázkami o otvorení novej pobočky na strednom Slovensku sme sa obrátili na hovorcu spoločnosti, Radovana Jankoviča z Best Communications. „Ohľadom obchodu vo Zvolene zatiaľ reťazec, bohužiaľ, nechce bližšie komentovať detaily. Platí však, že otvorenie je plánované na záver tohto mesiaca,“ uviedol pre spravodajský portál Dnes 24. S blížiacim sa dátumom sa vám určite budeme snažiť priniesť viac informácií.

V priloženej fotogalérii si môžete pozrieť zábery z otvorenia prvého obchodu Action v Bratislave.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Ďalšie aktuálne správy

Otvorenie prvého obchodu reťazca Action
28
Galéria
Foto: Katarína Winklerová / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM