Stanislav Černák Kultúra

Do Zvolena mieria populárni Korben Dallas: Na čo sa môžeme tešiť?

Máme pre vás horúcu novinku. Vo Zvolene sa predstaví populárna bratislavská skupina Korben Dallas. Získali sme pre vás viac informácii o koncerte priamo od najkompetentnejších. A nielen to! Kapela odkazuje, že do Zvolena sa už teší.

Ilustračný obrázok k článku Do Zvolena mieria populárni Korben Dallas: Na čo sa môžeme tešiť?
Zdroj: Dnes24.sk

Populárna hudobná formácia Korben Dallas sa vracia do Zvolena, aby predstavila nový album! V októbri vydali vo vydavateľstve Slnko Records nový album nazvaný Banská Bystrica. V rámci turné k nemu sa zastavia aj vo zvolenskom Dome Kultúry ŽSR na Sokolskej 69!

Vo Zvolene aj s prekvapeniami

„Korbeni budú na tomto turné so štvorčlennou kapelou. Ako „live member“ zahrá s Korben Dallas aj Ľuboslav Petruška zo skupiny Chikiliki tu-a. Určite sa fanúšikovia môžu tešiť aj na predkapelu, ktorej meno si ale zatiaľ necháme pre seba,“ prezradil pre Zvolen 24, čo-to o chystanom koncerte Juraj Oravec z usporiadateľskej agentúry ProMusic.

Meno tohto spolku je čoraz populárnejšie, boli sme zvedaví, či bolo ťažké vybaviť jednu zo zastávok turné práve v našom meste. „S kapelou Korben Dallas sa poznáme osobne a predstavili sa v roku 2012 aj na festivale Víkend atraktívneho divadla. Z tohto pohľadu nebol problém dostať sa do routingu turné. Jedinou „komplikáciou“ bola komunikácia, keďže manažér kapely sa momentálne nachádza na druhom konci sveta a odpisuje výhradne o pol tretej ráno,“ ochotne vysvetlil Oravec a so smiechom pokračoval, „Teda, nebol to problém, ale je to minimálne funny a proste pravda.“

Dúfajú, že „potiahnu“ do rána

Do Zvolena sa už tešia aj samotní hudobníci. „Budeme sa snažiť prísť do Zvolena v zložení s Ľubom Petruškom. Do vášho mesta sa vždy radi vraciame. Hrali sme tam prvýkrát na Víkende atraktívneho divadla v roku 2012 a boli sme nadšení. Ja ako múdry Bystričan viem, akú rolu zohráva Zvolen v dejinách, takže ho mám veľmi rád,“ nechal sa počuť bubeník Ozo Güttler. „Naposledy sme po VAD skončili až veľmi skoro ráno v meste, tak dúfame, že to bude aj tentoraz tak,“ doplnil.

Takže, poriadne si zapamätajte dátum 20. február. Práve vtedy potešia Korben Dallas svojich fanúšikov vo Zvolene a okolí.

Foto: agentúra ProMusic

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM