Jakub Forgács Krimi

Agresívnemu správaniu matky vo Zvolene čelili deti aj okoloidúci: Zasiahli mestskí policajti

Hrubé správanie sa podľa slov mestských policajtov stupňovalo, nereagovala na výzvy príslušníkov a slovne napádala okoloidúcich.

Ilustračný obrázok k článku Agresívnemu správaniu matky vo Zvolene čelili deti aj okoloidúci: Zasiahli mestskí policajti
2
Galéria
Zdroj: Mestská polícia Zvolen

Zanedbávanie starostlivosti o dieťa je citlivá téma, ktorá spadá do kompetencie sociálnej kurately. Niekedy však mestská polícia musí zasiahnuť ako prvá, hlavne keď sa jedná o priame ohrozenie dieťaťa. Mestskí policajti o taktom prípade napísali na svojom webe.

„V utorok v doobedňajších hodinách príslušníci mestskej polície spozorovali matku s dvomi maloletými deťmi ku ktorým sa správala agresívne. Jej hrubé správanie sa stupňovalo, nereagovala na výzvy príslušníkov a slovne napádala okoloidúcich,“ uviedli mestskí policajti.

Neštandardné správanie podľa slov mestských policajtov naznačovalo, že je pod vplyvom návykových látok. „Na miesto boli privolaní sociálni pracovníci a otec detí. Situácia nabrala dramatický spád vo chvíli, keď si otec prevzal len jedno dieťa a druhé odchádzalo so sociálnymi pracovníčkami,“ pokračovali.

„Ich 29-ročná matka začala prejavovať známky sebapoškodzovania, preto k nej bola privolaná rýchla zdravotná služba,“ dodali.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Ďalšie aktuálne správy

Zvolenskí mestskí policajti museli zasahovať pri agresívnej matke
2
Galéria
Zdroj: Mestská polícia Zvolen
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM