Barbara Dallosová Krimi

Žiarski policajti zostali v pomykove: Podozrivé auto zastavili dvakrát, čo sa dialo?

Polícia opisuje kuriózny prípad zo žiarskeho regiónu. Mladého vodiča a mladú vodičku zastavili krátko po sebe a spájalo ich toho viac, než sa najprv zdalo.

Ilustračný obrázok k článku Žiarski policajti zostali v pomykove: Podozrivé auto zastavili dvakrát, čo sa dialo?
Zdroj: Dnes24.sk

„Niekedy sa stávajú prípady, ktoré prekvapia aj nás. Jeden taký sa stal aj včera podvečer…,“ začína opis prípadu z Hronskej Dúbravy banskobystrická krajská polícia.

Hliadka PMJ kontrolovala v Hronskej Dúbrave auto, ktoré šoféroval 26-ročný muž. Zdalo sa, že mladý vodič nie je celkom v poriadku a javí známky požitia alkoholu, dychová skúška však bola negatívna.

„Policajti teda muža vyzvali, aby sa podrobil odberu biologického materiálu. Výsledok laboratórneho vyšetrenia odobratých vzoriek preukázal pozitívny výsledok na amfetamín, metamfetamín a cannabis,“ ozrejmuje polícia.

To bol ale len začiatok. Krátko na to hliadka zo Žiaru nad Hronom zastavila presne to isté auto, tentoraz však za volantom sedela 22-ročná žena, spolujazdkyňa predtým kontrolovaného vodiča.

„Rovnako bola podrobená toxikologickému vyšetreniu a predstavte si, s úplne rovnakým výsledkom. Obaja, ani nevedia ako, razom prišli o vodičský preukaz,“ uzatvára polícia.

Foto: ilustračné

Zostaňte v obraze! Ďalšie správy z domova i zo sveta

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM