Barbara Dallosová Rôzne Správy

Žiarčanka motorkárskou vicemiss: Monika (23) očarila porotu nielen krásou

Titul Vicemiss Motocykel putuje do Žiaru nad Hronom. Sympatická Monika presvedčila porotu úsmevom, ale aj jazdou na elektrokolobežke.

Ilustračný obrázok k článku Žiarčanka motorkárskou vicemiss: Monika (23) očarila porotu nielen krásou
5
Galéria
Zdroj: Michal Tvrdý - MTV Studio

Na výstave Motocykel v bratislavskej Inchebe sa stretli priaznivci cestných a športových motoriek, trojkoliek aj štvorkoliek. Novinkou výstavy bolo podľa TASR nielen ebajk zóna, kde si na prekážkovej dráhe návštevníci otestovali takmer 50 elektrobicyklov, ale aj motorkárska súťaž krásy.

O najkrajšej a najsympatickejšej hosteske, ktorá si odniesla titul Miss Motocykel, rozhodovala porota zložená z odborníkov a známych osobností. Medzi jedenástimi kráskami sa ocitla aj Žiarčanka Monika Hajdoniová. A neodišla naprázdno. Monika priniesla značke, ktorú na prehliadke zastupovala, titul vicemiss.

Usmiata študentka marketingovej komunikácie si ako hosteska zarába popri škole a okrem iných eventov absolvovoala už niekoľko moto a autosalónov. Ako vysvetľuje, krása nebola na Miss Motocykel jediným kritériom. Samozrejme, finalistky museli pôsobiť prirodzene a získať si sympatie poroty, ale tiež predviesť, čo dokážu.

,,Súťaž prebiehala v netradičných disciplínach, ako napríklad jazda na elektrickej kolobežke pomedzi kužele, kde nám hodnotili nielen rýchlosť, ale aj eleganciu samotnej jazdy. Na začiatku súťaže mala každá hosteska príležitosť povedať niečo o sebe a odpovedať na otázky moderátorky Kristíny Jurčovej. V porote sedel spevák Tomáš Bezdeda ako milovník motocyklov, taktiež známy tanečník Miroslav Žilka a Kristóf Kiss. Ženská časť poroty bola zastúpená speváčkou Martinou Schindlerovou," hovorí Monika s tým, že akciu si užila a bola to pre ňu skvelá skúsenosť.

Na otázku, či je motorkárska vicemiss tiež fanúšičkou ťažkých strojov, Monika odpovedala:

,,K motorkám mám neutrálny postoj, keďže žiadnu nevlastním, no možno v budúcnosti si zaobstarám aspoň malý skúter na jazdenie po meste. Vyskúšala som si jazdu na testovacích jazdách, ktoré mala značka, ktorú som reprezentovala, k dispozícií vonku pred Inchebou."

Pre ťažké stroje, aj keď v trošku inej podobe, má slabosť zberateľ Ľubo. Videli ste už takúto zbierku?

Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM