Tlačové správy

Zamestnanci TUBAPACKu sa vracajú späť do firmy

Fluktuácia zamestnancov vo firmách je bežný jav. Dôvodom odchodov zo zamestnania býva najmä vidina vyššieho príjmu či hľadanie nových príležitostí. V spoločnosti TUBAPACK však zaznamenávajú aj opačný efekt – do firmy sa bývalí zamestnanci vracajú.

Ilustračný obrázok k článku Zamestnanci TUBAPACKu sa vracajú späť do firmy
Zdroj: Tubapack a.s.

Jedným z navrátilcov je aj mladý skladník Matúš Liner. V spoločnosti TUBAPACK začal pracovať ako 20-ročný, po dvoch rokoch dal výpoveď, pretože cítil, že potrebuje zmenu a chce vyskúšať niečo nové.
Odišiel som pracovať do zahraničia, ako pomocný elektrikár, ale zistil som, že sa mi to v novej práci neoplatilo. Človek si až potom uvedomí, o čo prišiel,“ konštatuje dnes o skúsenosť bohatší Matúš, ktorý sa rozhodol do TUBAPACKu vrátiť.

Matúš si nevie vynachváliť kolektív, ale aj čisté pracovné prostredie a náplň práce. „Som tu spokojný a neplánujem už nikam utekať,“ smeje sa mladý skladník a dodáva, že je spokojný aj s finančným ohodnotením. „Určite by ma však potešil kariérny postup,“ dopĺňa.

S Matúšom Linerom sme boli spokojní, chceli sme, aby sa k nám vrátil,“ hovorí personalistka spoločnosti TUBAPACK Katarína Inštitoris a dodáva: „Záleží nám na všetkých našich zamestnancoch, preto ich odmeňujeme nad rámec Zákonníka práce. Dostávajú 13. a 14. plat už po pol roku u nás, ale aj motivačné a mimoriadne odmeny či jubilejné odmeny a, samozrejme, tiež odmeny pri odchode do dôchodku. Stabilita firmy závisí aj od spokojných ľudí, ktorí pre ňu pracujú, a to od skladníka až po manažéra.

(PR) – Za obsah a fotografiu zodpovedá objednávateľ tejto správy

Zdroj: Tubapack a.s.
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM