Aktualizované Barbara Dallosová Krimi Správy

Vážna nehoda na R1 pri Žiari: Zrážka dvoch kamiónov a auta zablokovala dopravu

Pre nehodu dvoch kamiónov a osobného auta je časť rýchlostnej cesty je podľa polície uzavretá. Podľa mužov zákona to všetko začalo mikrospánkom kamionistu. Čítajte prvé info.

Ilustračný obrázok k článku Vážna nehoda na R1 pri Žiari: Zrážka dvoch kamiónov a auta zablokovala dopravu
Zdroj: Policajný zbor SR

Podľa informácií z operačného strediska hasičov došlo k nehode v skorých ranných hodinách (27.6.) na R1 medzi Lehôtkou pod Brehmi a Žarnovicou. Na miesto bolo vyslaných jedenásť hasičov s tromi kusmi techniky.

Ako uviedla krajská policajná hovorkyňa Petra Kováčiková, išlo o nehodu kamiónu s drevom. ,,Jeho vodič pravdepodobne v dôsledku mikrospánku stratil nad vozidlom kontrolu, prešiel cez zvodidlá do protismernej časti vozovky, kde sa prevrátil a drevo sa vysypalo. V tom čase v smere na BA prichádzal kamión, ktorý do prevráteného a vysypaného nákladu narazil. Následne do nich ešte narazilo jedno osobné motorové vozidlo VW Caddym," informovala hovorkyňa s tým, že pri nehode sa zranil vodič kamióna s drevom. Alkohol podľa polície u vodičov zistený nebol.

Policajný zbor ešte v doobedných zverejnil na svojej oficiálnej facebookovej stránke upozornenie, že nehoda obmedzila dopravu a tá je odklonená cez Žarnovicu po starej ceste. Ako neskôr aktualizovala polícia, v súčasnosti je už R1 prejazdná.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM