Barbara Dallosová Tlačové správy Tlačové správy

Tok slov pokračuje vo veľkom štýle: Dvaja známi muži, šarmantná speváčka a špeciálne prekvapenie

V kresle Janka Kulicha sa už vystriedalo veľa zaujímavých ľudí. Obľúbená talkshow sa na jeseň vracia so špeciálnym vydaním. Okrem skvelo vybratej zostavy dvoch hostí príde ešte niekto...

Ilustračný obrázok k článku Tok slov pokračuje vo veľkom štýle: Dvaja známi muži, šarmantná speváčka a špeciálne prekvapenie
Zdroj: Dnes24.sk

Maroš Kramár, Vratko Rohoň, Sväťo Malachovský, Ľubica Čekovská, Ivan Mládek, Adela Banášová, Martin Mňahončák… To je len niekoľko zo známych mien a tvárí, ktoré boli hosťami v talkshow pesničkára a producenta Janka Kulicha. Za pár mesiacov fungovania si Tok slov Janka Kulicha získal slušnú fanúšickú základňu v Žiari i širokom okolí. Cez leto si vyfúkli i samotní tvorcovia, už tento piatok (20.11.) sa ale šou vracia so svojím v poradí deviatym dielom.

Ako sme už v playliste Janka Kulicha zvyknutí, lákadlami jesenného vydania budú opäť zvučné mená. Deviaty Tok slov sľubuje populárneho herca a komika s nezameniteľným úsmevom a prejavom Romana Pomajba, muzikanta a speváka s piatimi zlatými slávikmi Petra Cmorika a šarmantnú pesničkárku, ktorú poznáme ako cudzinku v zemi Xindla X., Mirku Miškechovú.

Osviežením šou, v ktorej hrajú prím slová, bude špeciálny hosť – púchovský silák Apolón. Samozrejme, nebude chýbať ani KomenTáranie Peťa Šranka a nové pesničky skupiny Janko Kulich & Kolegium.

Deviaty Tok slov Janka Kulicha už tento piatok o 19:00 hod. v Kongresovej sále Hotela Luna v Žiari nad Hronom. Informácie, rezervácia a predaj vstupeniek na telefónnom čísle 0905 499 474, alebo na e-mailovej adrese event@hotelluna.sk.

9. Tok slov sa vracia v špeciálnom jesennom vydaní
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM