Súťaž: Hráme o ceny z reštaurácie Greenpark za 60 eur!
Reštaurácia Greenpark opäť ožila! Okrem obedového menu s rozvozom sú pripravené aj ďalšie špecialitky. Hrajte teraz s nami o tri super ceny v celkovej hodnote 60 eur.
Kuchyňa po novom so špecialitkami pre gurmánov
Reštauráciu v krásnom prostredí parku Štefana Moyzesa pozná takmer každý Žiarčan. V ostatnom čase sa tu často menili prevádzkári. Ten súčasný, Jaroslav Bulko má ale jasný koncept.
„Vsadili sme na obľúbené recepty v našich zemepisných šírkach,“ prezrádza nový prevádzkar, ktorý má spoločne s kuchárom zbehanú polovicu Európy.
„Ľudia u nás majú podľa mňa radi českú kuchyňu, čas na exotické jedlá ešte nenastal,“ domnieva sa Bulko. V ich každodennom jedálničku na objednávku nájdete aj Sviečkovú na smotane s viedenským knedlíkom, Staročeský guláš s karlovarským knedlíkom, či Pečenú krkovičku s kyslou kapustou a zemiakovým knedlíkom.
Samozrejme v ponuke nájdete aj ďalšie vynikajúce a chutné jedlá. Nechýba talianska kuchyňa v podobe pizze a kvalitných cestovín ale ani steaky z hovädziny, bravčoviny či kuraciny.
„Zatiaľ je najobľúbenejší steak s cuketou, no v hanbe neostáva ani losos na šafránovej omáčke, či grilovaný steak z tuniaka na fazuľových strukoch a capari,“ prezrádza tajomstvá kuchyne šéfkuchár Peter Ftorek. Kompletné menu Greenparku nájdete tu.
S obedovým menu sa môžete oboznámiť každý deň v našej aktuálnej ponuke.
Súťaž o večere za 60 eur!
V spolupráci s Greenparkom sme pre vás pripravili ďalšiu súťaž. Stačí ak odpoviete na jednoduchú otázku, pošlete svoje telefónne číslo a hráte o tri ceny v celkovej hodnote až 60 eur!
Súťažná otázka znie: „Koľko centimetrov v priemere má párty pizza?“ Správnu odpoveď nájdete na FB stránke Greenparku , v našich reklamných baneroch, alebo aj na web stránke Greenparku.
Určite vám pomôže, ak sa prihlásite na odber správ z fun stránky Greenparku. Dozviete sa aj o ďalších akciách.
Správne odpovede posielajate na adresu karoly@global24.sk, aj so svojim telefónnym číslom, do 19. decembra. Traja z vás vyhrajú párty pizzu, z ktorej sa dosýta najedia štyria dospelí ľudia.