Aktualizované Barbara Dallosová Rôzne Správy

Stavba nového supermarketu v Žiari finišuje: Poznáme termín otvorenia

Supermarket rastie neďaleko žiarskeho sídliska už niekoľko mesiacov. Stavba sa dokončuje a spoločnosť prehovorila o plánovanej otváračke aj otázke parkovania.

Ilustračný obrázok k článku Stavba nového supermarketu v Žiari finišuje: Poznáme termín otvorenia
Zdroj: Dnes24.sk

Jedna pobočka reťazca Billa na Ul. M. Chrásteka už v Žiari nad Hronom funguje roky. Začiatkom tohto roka začali rásť základy novej predajne neďaleko sídliska Hviezdoška (Ul. A. Kmeťa). Stavbu realizuje spoločnosť Metrostav Slovakia, a.s.

Stavebný ruch vládne vedľa cirkevnej základnej školy už niekoľko mesiacov a ako pre Žiar24 potvrdila spoločnosť Billa Slovensko, stavba sa v týchto dňoch už kompletizuje a finalizuje. Konkrétne majú byť vonkajšie plochy pripravené na asfaltovanie a pokládku zámkovej dlažby, vo vnútri objektu prebiehajú montážne práce kompletáže rozvodov vody, kanalizácie a elektro.

Ako potvrdila spoločnosť Billa Slovensko, otvorenie pre verejnosť je naplánované na 15. júla 2017. ,,Predajňa bude mať zatiaľ bezplatne k dispozícii spolu 55 parkovacích miest, z toho dve miesta budú vyhradené pre elektromobily, dve miesta pre invalidov a jedno miesto pre matky s deťmi," píše spoločnosť v stanovisku a dodáva, že návrh na režim otváracích hodín ešte upresňuje a zverejní ho v dohľadnej dobe.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM